alexiou92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! Καλό μήνα σε όλους, παιδιά!!!! Αλλά το insomnia δεν χακάρετε. Δεν τολμάνε να την μπουν σε τέτοια forum. A και να το βάλετε σαν skin το κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Το ποιο γ..ματο ειναι το Türknet (No yütübe linkş) απο'κει καταλαβα οτι προκειται για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καλό μήνα... λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ναι,δεν είναι άσχημο το κόκκινο.Άντε καλό μήνα guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xfactor Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλή Πρωταπριλιά και καλό μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αλλα ημουν ετοιμος να συνχαρω τον τουρκο χακερ για το εικαστικο κομματι . μακαρι να καναν τετοια χιουμοριστικα χακευματα Same here, "το καλύτερο hack ever" σκέφτηκα "κρίμα" που δεν είναι αληθινό. Καλό μήνα σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 χααχχααχχααχ πολυ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ğerğele Dahdiridi Marafet ğenıkat Şihtir cpu Türknet (No yütübe linkş) Yüsürüm Tamam χα0χα0αχ0χα00αχχα0αχ0αχχα0χαχααχ ρε είστε τελείως καμμένοι όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 :lol::lol: πολύ καλό παιδιά. Με πήραν τηλέφωνο φίλοι και μου λέγαν πάει το insomnia το hackaran το αντίπαλό στρατόπεδο (να μην πω τίποτα άλλο) ωραίο το skin αλλά και οι ονομασίες δεν παίζονται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγώ επιμένω το κόκκινο είναι ωραίο Κοσμά τώρα στην δουλειά είμαι μου αρέσουν τα γιουσουρούμ για αγγελίες και γιουσουρούμ ταμάμ για τις πωλήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγώ πιστέυω ότι είναι Βιετναμέζοι και όχι Τούρκοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 +1 προς στιγμή το έχαψα. Καλή πλάκα παίδες !!! +1 και από μένα στο χρωματάκι .Νομίζω καλύτερο από το προηγούμενο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το πίστεψα. Τίνος ήταν η ιδέα αλήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 κανενός κοπρόσκυλου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spector Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ποπό, είναι το 3 σαιτ σήμερα που έκανε τέτοια πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα