PETROS13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά. Ανησύχησα στην αρχή λίγο αλλά μετά κατάλαβα...
dreaming123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Kαι εγω την πάτησα στη αρχή. Πάντως ωραίο το χρωματάκι!
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΟΡΥΦΑΙΟ sihtir cpu sihtir gpu XXAXAXAX Üindüöz-windows Linükş-linux PC Ğerğelez MARAFET GENIKA dahdiridi xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa wraioi! ante kai tou xronou :-D:-D:-D:-D
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δεν πειράζει, υγεία. Αφήστε το έτσι πάντως, καλό είναι güle güle
Susi Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εστω οτι δεχτηκε επιθεση, μας καναν την χαρη και αφησαν τα παντα απειραχτα εκτος απο την κεντρικη σελιδα??? πσιλο LOL αλλα καλο θεμα για 1πριλια. sihtirCPU .. aaxaxaxaxaxaxa theossss o netd4
NeTd4mN Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό μήνα, με κάνατε να πεθάνω στο γέλιο. Ακου εκεί Sihtir CPU loooooool! Απλά γαμάτο, πολύ καλό!
sub Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν γίνει στην πραγματικότητα hackια από τούς τουρκους.. εκεί να δείτε γέλια...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εγώ να πω οτι το κοκκινάκι μου αρέσει καλό μήνα
andreapaog328 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 χα καλό! θα το πάρουν πρέφα οί τούρκοι και θα μας κάνουν καμία... apple marafet...
slipknot Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έλεος,μπαίνω τώρα στο site και αρχικά παρατηρώ το χρώμα και λέω "ωραία αλλαγή !" Μετά βλέπω το hacked και λέω τι έγινε ρε παιδιά ? Το χαψα... ps : Κρατήστε το κόκκινο,είναι πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα