{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 lol Hal ur such a noob! Τέλειο, για λίγο το πίστεψα. Καλο μηνα guys...
Members gsarig Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Members Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μπορεί να προστεθεί και ως επιλογή skin στο "μορφή εμφάνισης του φόρουμ": - insomnia 2k8 - insomnia 2k8 legacy - insomnia hacked
Sadman Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 παντως ναι εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτο το σκιν.(ειδηκα το μουστακι στο ανρθωπακι). Ειναι και πιο ξεκουραστο στο ματι.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πάρα μα πάρα πολύ καλό . Εγώ ομολογώ ότι το έχαψα....
tsouk1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χαχαχα Καλό .Το Insomnia δε χακάρεται κ δη απο Τούρκους ,ρε έχουμε τους καλύτερους.Καλό μήνα
sheik Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 LOL το εχαψα για τα καλα και ημουν ετοιμος να σκυλοβρισω τους τουρκαλαδες :D:D Καλο μηνα!
georgepao Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 hal9000 πήγα τουρκία και ήρθα και δεν τους πάω κιόλας!!! Καλό μήνα σε όλους !!!!
thes1os Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αμαν αμαν γιαβρούμ, εγώ ψάρωσα για 2-3 sec, λέω μας την κάνανε οι γείτονες... Η ημισέληνος στο insomnia logo λές και το ένα ήταν φτιαγμένο για το άλλο...και ο νυσταλέος τουρκαλάς...γαμάτος! Πωλείται όπως είναι ο σχεδιασμός σε τουρκους insomniacs. Πάταγο θα κάνει. www. insomnia. tr
THUKIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πάντως αμα βάζατε hack από σκοπιανούς θα ήταν πιο αλληθοφανές . πολύ καλό ....
papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μήπως να βάζατε τίποτα που να έχει σχέσει με τα Σκόπια.... lol:lol::lol:
EKTELESTES Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ήθελα να ξερα που βρίσκουν το αστείο οι περισσότεροι, για τα πανηγύρια έχουμε καταντήσει. Πάλι καλά που 2-3 παιδιά συμφωνούν ότι κάθε άλλο παρα αστείο είναι, ειδικά το καιρό που διάλεξαν να το κάνουν. Τι να πω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα