manosmr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Απίστευτα πολύ καλό!!!! Άψογο!!! Ωραίος ο νυσταγμένος με το μουστακάκι! Του πάει!!!! Μπράβο παιδιά!!!
Sorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χα,χα,χα.... αν είναι όντως Πρωταπριλιάτικο είναι πολύ καλό! Καλό μήνα (ελπίζω!)
sa3rdna Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 μ' αρέσει που άλλαξαν και τους τίτλους σε μερικά thread. :lol: πολύ καλό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το καλύτερο Πρωταπριλιάτικο imho θα ήταν η και καλά επίσημη επιστροφή των greeklish
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 τωρα το πηρα πρεφα!wiki buru buru????χαχαχαχαχαχαχαχα!καλο μηνα σε ολους!
Asskicker Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ παίδες... Ωραία πλάκα.. Μην υμνούμε όμως και τους τούρκους.... Φέσι κλπ κλπ... u know
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 "Şihtir Şihtir!" "Şihtir cpu!" "Şihtir gpu!" Şihtir τα πάντα! Καλό μήνα!
DaddyCool Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Άψογη η πλακίτσα!! Shihtir CPU, τουρκεμένος ο Insomniac, buru buru και Turknet χωρίς youtube!!!Έλιωσα στο γέλιο!!! Άντε και καλό μήνα να 'χουμε!
radeon9700 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλο μηνα, αλλα πήγε η ψυχή μου στην τουρκια και ξαναγύρισε ένα πράγμα Δε μου κανε και redirect το http://www.insomnia.gr στο forum και εκεί τα χρειάστηκα Καλά που μου είπε ο Χρηστος να το βάλω http://www.insomnia.gr/forum/ και ήρθα στα ίσια μου
Purple_Haze Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν και συνηθισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο σε fora, αρκετά πετυχημένο. (το κοκκινάκι δεν είναι και άσχημο, έτσι για αλαγή)
ApSiMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αν και πολύ ωραίος ο νυσταγμένος αλα Τουρκ ομολογώ πως δεν μου άρεσε το αστείο. Τι να κάνουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα