nickpatra Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ψαχνω για mp3 player και αυτο το Creative Zen Stone Built in (2GB στα 45 Ευρω) μου φαινεται καλη περιπτωση... Το εχει μηπως δοκιμασει κανεις? Οποια αλλη προταση ευπροσδεκτη...
Lemuria Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 φιλε μου ειναι πολυ καλο το εχω...αλλα γενικα παντα creative ψωνιζω....οπως και να χει...και αυτο ειναι καλο ....αλλα και ενα επισης zen stone 2gb στα 45 με ενσωματωμενο ηχειακι....το οποιο τυχγανει να εχω προτιμησει εγω....
tanaod Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό το Creative σε καλή τιμή και με καλό ήχο, βέβαια όχι με τα ακουστικά που έχει μέσα Αν θες υπάρχει και άλλο πρόσφατο topic Creative Stone plus vs Sandisk Sansa Express Γράφω και για τις δικές μου εμπειρίες.
ApSiMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 και γενικά αν ψάξεις με τους όρους Creative Stone θα βρείς αρκετά αποτελέσματα....
gherudos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Κι εγώ το έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.Η μπαταρία κρατάει πολύ και το μέγεθος του είναι πολύ μικρό,απο σχεδίαση σκίζει πάντως,είναι πολύ κομψό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.