saritav Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χθες έριξα κατα λάθος τον εξωτερικό σκληρό δίσκο του φίλου μου κ δεν δουλεύει...Δηλαδή ανοίγει κάνει ένα περίεργο θόρυβο αλλά δεν τον αναγνωρ΄λιζει ο υπολογιστής. Το θέμα είναι ότι είχε εκει όλα του τα αρχεία, τη μουσική κτλ... Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων και που μπορώ να το πάω... Ο δίσκος είναι της Maxtor και έχει εξωτερική τροφοδοσία. Ευχαριστώ πολύ
silencer51 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χθες έριξα κατα λάθος τον εξωτερικό σκληρό δίσκο του φίλου μου κ δεν δουλεύει...Δηλαδή ανοίγει κάνει ένα περίεργο θόρυβο αλλά δεν τον αναγνωρ΄λιζει ο υπολογιστής. Το θέμα είναι ότι είχε εκει όλα του τα αρχεία, τη μουσική κτλ... Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων και που μπορώ να το πάω... Ο δίσκος είναι της Maxtor και έχει εξωτερική τροφοδοσία. Ευχαριστώ πολύ Υπάρχει τρόπος να ανακτήσεις τα δεδομένα - να απευθυνθείς σε μια εταιρία που ειδικεύεται σε ανακτήσεις απο χαλασμένους σκληρούς κλπ. Αλλα ειναι πανάκριβες, οπότε δεν αξίζει. Να υποθέσω οτι τον έριξες οσο ηταν ανοιχτός;
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ελπιζω να χεις οικονομιες τουλαχιστον να του παρεις του παιδιου εναν νεο σκληρο αφου μαλλον δεν παιζει να ανακτησει τα δεδομενα...
mentos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 φιλε ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με εναν wd.μου επεσε κατω κ οταν τον συνδεσα στον υπολογιστη ανοιξε μεν,κολλουσε πααααααρα πολυ κ τους περισσοτερου φακελους τους εμφανιζε αδειους.για καποιον ηχο δεν θυμαμαι.μαλλον χτυπηθηκε κατι στο εσωτερικο του.δοκιμασα πολλα.προγραμματα επαναφορας αρχειων κ αλλα παρομοια κ ακομα τον πηγα σε ενα μαγαζι να μου τον φτιαξουν αλλα μονο τα αρχεια που ηθελα δεν βρηκε(τραγουδια,φωτος,βιντρο) κ πληρωσα τζαμπα 50Ε(μα@@κια μεγαλη εκανα).στο τελος εκανα φορματ... και εδω ειναι το δικο μου προβλημα.μετα το φορματ(κατεβασα drivers απο το site της εταιριας)δεν μπορω να αποθηκευσω αρχεια.οτι αρχεια παω να βαλω την πρωτη φορα τα παιρνει,αλλα το προβλημα ξεκιναει μετα καθως μου βγαζει ενα μνμ(το οποιο δν θυμαμαι τωρα)ειναι για πεταμα?
Alchemist Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 saritav, το κόλπο με την κατάψυξη το δοκίμασες; Πραγματικά μεγάλο ξενέρωμα να σου πέσει ο δίσκος.. Έχω 4 εξωτερικούς και σκέφτομαι να τους βάλω στο πάτωμα για να μην πάθω τα ίδια!
mentos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 saritav, το κόλπο με την κατάψυξη το δοκίμασες; Πραγματικά μεγάλο ξενέρωμα να σου πέσει ο δίσκος.. Έχω 4 εξωτερικούς και σκέφτομαι να τους βάλω στο πάτωμα για να μην πάθω τα ίδια! φιλε Alchemist εγω προσωπικα δοκιμασα αυτο το κολπο,αλλα δεν δουλεψε.μπορει να μην το εκανα σωστα η μπορει απλα να μην δουλευει
stefanos_79 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το κολπο με την καταψυξη?Εστω και σε pm γιατι μου κίνησε την περιέργεια
saritav Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 παιδιά αλήθεια ποιό είναι το κόλπο με την κατάψυξη;
mentos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 λοιπον,περνεις τον σκληρο,τον βαζεις σε ενα σακουλακι πλαστικο ( http://www.europack.com.gr/assets/images/smallbag.jpg ) και βγαζεις τον αερα.το κλεινεις καλα κ το βαζεις στην καταψηξη ολη την νυχτα.την αλλη μερα,με το που τον βγαλεις το συνδεεις στον υπολογιστη.λενε..οτι θα λειτουργησει για κανενα 5λεπτο,αρκετο για να σωσεις οτι χρειαζεσαι κ μετα dead o σκληρος.οπως ειπα το δοκιμασα αλλα δεν δουλεψε σε εμενα
Nearly_God Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 200 ways to revive a hard drive που δυστυχώς στην δικιά μου περίπτωση δεν βοήθησαν
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πριν βάλεις τον δίσκο να κάνει παρέα στον Μπάρμπα-Στάθη, ενημέρωσε τον φίλο σου. Στη συνέχεια, ανάλογα με το πόσο σημαντικά είναι τα αρχεία εντός, αποφασίστε αν θα τον πάτε σε κάποιον τεχνικό ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ. Αν μπορεί να κάνει κάτι, θ' αποφανθεί και θα ζητήσει ό,τι σας ζητήσει (30,50 ξέρω 'γω πόσα, ευρώ). Αν δεν μπορεί, δεν παίρνει δραχμή.Ευρωλεπτό δηλαδή. Αν πάλι δεν σας παίρνει να πληρώνετε τεχνικό, το συζητάτε, και δοκιμάζετε να τον βγάλετε απ΄ το κουτί του (είτε ξεκουμπώνει, είτε το σπας) και τον βάζετε εσωτερικό σε tower pc (υπ' όψιν ότι αν το σπάσετε, βγαίνει εκτός εγγύησης). Αν είστε τυχεροί, θα τον δει το BIOS. Aν όχι, και συνεχίζουν οι θόρυβοι, τότε η προτελευταία "λύση" είναι είτε η http://www.tictac.gr , είτε η http://www.anaktisis.gr , oποίες θα σας χρεώσουν ανάλογα με τον τιμοκατάλογο τους και την "επέμβαση" που θα κάνουν (πάρτε τηλ. κι ενημερωθείτε) , όπως ήδη ειπώθηκε, "μαλλιοκέφαλα"... ΑΝ δεν σας παίρνει για τέτοιες τιμές...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λύση η κατάψυξη, τα δάχτυλα σταυρωμένα, και καμμιά εικονίτσα στη σακκούλα μαζί με τον σκληρό, του αγαπημένου σου/σας αγίου...(...άντε και καμμιά "σφαλιαρίτσα"...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.