Προς το περιεχόμενο

Forthnet και δωρεαν κλισεις στο εξωτερικο

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 2play μπορω να εχω δωρεαν κλισεις προς ΟΛΑ τα σταθερα δικτυα των χωρων στις οποιες παρεχει την υπηρεσια η forthnet, πχ Γαλλια που με ενδιαφερει?

Δημοσ.

Αυτη την απορια την εχω κι εγω...Αν καποιος δηλαδη στη Γαλλια εχει βαλει την αντιστοιχη forthnet,hol,vivodi της Ελλαδας για σταθερο του,παρολα αυτα για μας παραμενει τσαμπα??? Ας ελπισουμε πως ναι γιατι εχω κανει κι εγω αρκετα τηλεφωνα στη Γαλλια(σε σταθερο παντα).

Δημοσ.

Και εγώ έχω 1 απορία... αν κάποιος κάνει αναζήτηση "κλήση" θα βρει το εκτυφλωτικό "κλίση" των κυρίων που έκαναν τα τελευταία ποστ;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
Με 2play μπορω να εχω δωρεαν κλισεις προς ΟΛΑ τα σταθερα δικτυα των χωρων στις οποιες παρεχει την υπηρεσια η forthnet, πχ Γαλλια που με ενδιαφερει?

νομίζω (99.99%) πως είναι για όλα τα δίκτυα των χωρών που είναι στην λίστα της Forthnet...'

αλλά για να είσαι 100% σίγουρος ρίξε ένα τηλέφωνο στην Forthnet...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Είμαι σε 2play από πέρυσι τον Αύγουστο. Πριν λίγο καιρό έκανα κάποια τηλέφωνα στην Αγγλία με τη λογική που αναφέρει ότι κλήσεις προς Αγγλία (σταθερά) είναι δωρεάν. Τα τηλέφωνα που έκανα ήταν προς ξενοδοχείο.

Και μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός, με κωδικό υπηρεσίας VOIP-027 και χρέωση 19,03? (+ΦΠΑ)!!!!

WTF????

Δεν υποτίθεται ότι είναι δωρεάν, ή το ξενοδοχείο έχει τηλεφωνικό κέντρο μέσω κινητής τηλεφωνίας? Αν ναι, πως μπορώ να το δω αυτό? (από το πρόθεμα φαίνεται? Μπορώ κάπου online να δω προς τα που έχω κάνει κλήσεις για να το βρω?)

Δημοσ.

αν τους παρεις τηλ στην forthnet θα σου πουν αν χρεωνεται η οχι.πολλα τηλεφωνα που ειναι σε κατι εστιες ειναι ειδικης χρεωσης για αυτο λιγο προσοχη.

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πάντως από τον Δεκέμβριο ότι τηλεφωνήματα έκανα προς ΗΠΑ και Αγγλία που έχω συγγενείς δεν τα χρεώθηκα. Κάτι άλλο παίζει με τις χρεώσεις σου. Επικοινώνησε με Φορθνετ καλύτερα....

Δημοσ.

μαλλον θα ειναι νουμερο με ιδιαιτερη χρεωση.εχει ξαναγινει αυτο που λεει.το εχω ακουσει απο καποιον αλλον που καλουσε σε ενα πανεπιστημιο σε μια εστια κατι τετοιο και ηταν με χρεωση αυτο το τηλεφωνο απο παντου στον κοσμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...