Προς το περιεχόμενο

Oxi παααλιιι!!! Ο κερσορας εχει λοξυγκα στα Vista!!

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:cry:

Περναω τα Vista και με το που μπαινω ο κερσοσας κολλαει και ξεκολλαει συνεχεια (σαν να κανει Frames) ....

Σβηνω τα Vista kai κατεβαζω αλλα σε περιπτωση που εφταιγε το DVD....

Μια απο τα ιδια .... ο λοξυγκας δεν φευγει...

Εχω Laptop ACER T5500 2gb ram kai Nvidia geforce 7300 go....Me 2 partition sto 1o XP kai στο 2ο Vista....:shock:

Παλαιοτερα θυμαμαι ειχα καταφερει να περασω τα vista kai δουλευαν μια χαρα....τωρα τι φταιει ?

Σημειωση : μου τη βρισκουν τα Vista την καρτα γραφικων χωρις να την εγκαταστησω εγω.. λετε να φτιαξει με εγκατασταση Nvidia drivers??

PLS βοηθεια οποιος εχει ιδεα....γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω...:cry::fear:

Δημοσ.

Δεν κάνεις έναν έλεγχο στο δίσκο σου με το διαγνωστικό της εταιρίας του, γιατί μου φαίνεται ότι ο λόξυγκας είναι δικός του ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Παρόλα αυτά τι τα θες τα Vista μωρέ...είναι απλά ΑΘΛΙΑ

Συμφωνω με τον sbartsa. Ισως το DVD να εχει προβλημα αλλα και παλι τα vista ειναι για φτυσιμο. Καλυτερα με τα Xp φιλε μου

Φυσικά κ είναι άθλια..αν έχεις pentium 4 στα 1.8 και 512 ram..

Δεν είναι άθλια τα vista ,αλλα οι παλιοί υπολογιστές που τα κάνουν ασήκωτα..είναι λειτουργικό του 2006-07 τα xp του 2000-01, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απόψεις..

Όσο για το "λόξιγκα" είναι καθαρά θέμα drivers..ξανά πέρνα τους..σωστά..με επανεκκινήσεις κάθε φορά που στο ζητάει...

Δημοσ.

...δεν "ξέρω από Vista"...αλλά όλα αυτά τα παράπονα που κυκλοφόρησαν, όλη η "φάση" με το sp1, το γεγονός ότι η MS 'βιάζεται" να λανσάρει τα ΕΠΟΜΕΝΑ της windows,ήδη....δεν τα κάνουν λίγο αναξιόπιστα ;

Δημοσ.

Μου το κάνει και μένα αυτό με τον κερσορα που λες αλλά το ξεκίνησε απόττομα και έχω την εντύπωση ότι είναι ιός.Δεν είχα χρόνο όμως να το ψάγιατί μου έληξε το antivirus και μαζεύτηκαν πολλές δουλειές μαζί...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...