mixalisss Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 σκεφτομαι να παρω ps3 και θελω τα φωτα σας να παρω με τα 40 giga η με τα 80; ξερει κανεις τι ακριβως διαφορες εχουν; αν παρω με τα 80 σκεφτομαι να το φερω απο αμερικα υι λετε; ευχαριστω
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Η διαφορά του 40άρι με το 80άρι είναι ο διπλάσιος σκληρός προφανώς (έτσι νομίζω δηλαδή μην λέω και ψέμματα). Imo μην κοιτάς για χωρητικότητα σκληρού έτσι κι αλλιώς θα τον αλλάξεις αργά ή γρήγορα με κάποιον μεγαλύτερο μόνο σου. Τα 40gb η αλήθεια είναι πως είναι λίγα πάντως, ειδικά εφόσον αρκετά games χρειάζονται install :/. Από όπου και αν το πάρεις να κοιτάξεις να είσαι ok με το θέμα της εγγύησης. Μην σου τύχει τίποτα και τρέχεις στο αμέρικα μετά έτσι? Για τα παιχνίδια είσαι ήσυχος πάντως μιας και είναι region free aka όλα παίζουν ανεξαρτήτως region. Το μόνο πρόβλημα είναι στις ταινίες blu ray, αν σε ενδιαφέρουν βεβαίως, οι οποίες έχουν region lock.
mixalisss Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το 80 δεν εχει μερικη συμβατοτητα με Ps2 games?
xvagos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 To 80 θα έχει emulation συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS2, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το XBOX360. Kατά την γνώμη μου μάλλον αυτό σημαίνει πως δεν θα παίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια του PS2 με την πρώτη και θα χρειάζεται κάθε φορά αναβάθμιση από το PSN.
gherudos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Από την 1η ημέρα παίζουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια του PS2 σε σύγκριση με το 360 που κάθε μήνα έβαζε κάποιος τίτλους στη λίστα συμβατότητας.Όμως κάποια παιχνίδια παίζουν με bugs.Δεν χρειάζεται να κάνετε firmware Update για να τα παίξετε,υπάρχει στο PSN store ένα αρχείο που κατεβάζετε και είστε έτοιμοι.ΑΝ θυμάμαι καλά σταμάτησε η βελτίωση του PS2 emulator εδώ και καιρό.Η 80GB που θα κυκλοφορήσει είναι πιθανόν να μην έχει PS2 backwards compatibility.
edafermosjunior Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Θελω να μαθω κατι σχετικα με το playstation 3....epeidi θα παρω αυτο με τα 40 γιγα ....και εχει μονο 2 θηρες usb μπορω να του βαλω εαν μηχανηματακι δικο μ π εχει απανω πολλαπλες θηρες ??? θα το αναγνωρισει ????το αλλο ειναι....επειδη δεν θα εχει απο μονο του card readers εχω εγω ενα μηχανηματακι που το συδεω στον υπολογιστη μου και το βαλω στο playstation 3 θα μου το αναγωρισει ????το αλλο και τελευταιο ειναι ....εχω ενα usb tuner που το συνδεω στον υπολογιστη μου και βλεπω τηλεοραση ....εαν το συνδεσω στο playstation 3 θα το αναγνωριζει ???? αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ....σας παρακαλω απαντηστε εαν γνωριζεται ....ευχαριστω ....
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Θελω να μαθω κατι σχετικα με το playstation 3....epeidi θα παρω αυτο με τα 40 γιγα ....και εχει μονο 2 θηρες usb μπορω να του βαλω εαν μηχανηματακι δικο μ π εχει απανω πολλαπλες θηρες ??? θα το αναγνωρισει ????το αλλο ειναι....επειδη δεν θα εχει απο μονο του card readers εχω εγω ενα μηχανηματακι που το συδεω στον υπολογιστη μου και το βαλω στο playstation 3 θα μου το αναγωρισει ????το αλλο και τελευταιο ειναι ....εχω ενα usb tuner που το συνδεω στον υπολογιστη μου και βλεπω τηλεοραση ....εαν το συνδεσω στο playstation 3 θα το αναγνωριζει ???? αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ....σας παρακαλω απαντηστε εαν γνωριζεται ....ευχαριστω .... ναι μπορεις να βαλεις και οποιοδηποτε USB hub και να το αναγνωρισει, οπως επισης και USB card reader, αλλα για το tuner παροτι η sony θα βγαλει ενα δικο της ψηφιακο tuner αποκλειστικα, δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το δικο σου στο PS3, εκτος και αν βαλεις linux και βρεις drivers για το συγκεκριμενο , κατι τετοιο εχει γινει ηδη για το Linux του PS3, αλλα δεν ξερω για ποιο tuner συγκεκριμενα.
raven360 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μιας και μπορεις να βαλεις οτι σκληρο θελεις ουσιαστικα το 80gb το θελεις για το backwards compatibility, αλλα αφου ειναι απο Αμερικα θα παιζει μονο αμερικανικα PS2 games και θα εχεις region lock στα blu-ray.. Αρα για εμενα παρε το 40gb τωρα η περιμενε να ερθει(αν) το 80gb στην Ευρωπη.. Εγω εχω 60gb jap. μοντελο και δεν παιζει κανενα PS2 παιχνιδι μου..
edafermosjunior Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εχω μια συσκευη bluetooth για τον υπολογιστη μου μπορει το Playstation 3 να την αναγνωρισει ??? δηδλαδη να στελνω μεσω bluetooth απο το κινητο μου ηχους και εικονες στο σκληρο του playstation 3 ???δευτερη ερωτηση που αφορα για το remote Play οποιος εχει psp μπορω να κανω remote play με το psp και να χρησημοποιησω το psp ως μοχλο του playstation 3 ????
edafermosjunior Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εχω μια συσκευη bluetooth για τον υπολογιστη μου μπορει το Playstation 3 να την αναγνωρισει ??? δηδλαδη να στελνω μεσω bluetooth απο το κινητο μου ηχους και εικονες στο σκληρο του playstation 3 ???δευτερη ερωτηση που αφορα για το remote Play οποιος εχει psp μπορω να κανω remote play με το psp και να χρησημοποιησω το psp ως μοχλο του playstation 3 ???? Κανεις ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.