Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOPS

SSJ Vejita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια!

θα ηθελα να ρωτησω γιατι βλεπω να γραφονται μονο κακα λογια για φορητους υπολογιστες acer?

εχω εναν aspire 5610 και προσφατα αγορασα και εναν aspire 5720G και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα ουτε απο θερμοκρασια ουτε απο τεχνικα προβληματα.

και οσο απο vista δεν ειναι και τοσο χαλια, αν τα κανεις αναβαθμιση και χρησιμοποιηεις τα καταλληλα προγραμματα για να διορθωνεις σφαλματα ειναι μια χαρα.

Υπαρχει κανενας με παρομοια μοντελα acer για να μου πει αν σε αυτον εβγαλε κανενα προβλημα?

Ας μου πει κανενας τη γνωμη του!!!!

Δημοσ.

συμφωνω κανενα προβλημα ουτε με το δικο μου εκτος απο τα ακουστικα που προσπαθω να παιξω. κατα τ'αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Χαμηλη θερμοκρασια, αριστες επιδοσεις, πολυ καλη συνοδευτικη εφαρμογη αυτη της empowering technology.

Δημοσ.

Προσωπικα δε ξερω αλλα ειναι ενα απλα πολυ κλασικο laptop και γενικως το ολο στυλ τους ειναι ιδιο, οχι οτι στα αλλα δεν ειναι αλλα εμενα δε μ αρεσουν καθολου (χωρις παρεξηγηση:fear:) Και αυτο που δε μ αρεσει με τπτ ειναι πως πανω απο την οθονη το πλαισιο της ειναι καμπυλοειδες (στα περισσοτερα μοντελα τουλαχιστον...) και μου θυμιζει φορητους υπολογιστες που ειχαμε οταν ημασταν 10 χρονων του στυλ batman,pacman και γενικως ηλεκτρονικα που ετρεχαν μια εφαρμογη!!

Δημοσ.

Προσωπικη σου αποψη και τη σεβομαι απολυτα...:-)

Εγω εξεφρασα τη δικη μου αποψη για το θεμα, θα αποχωρησω να ακουσεις και την αποψη κανενος αλλου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...