Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα οθόνης Freezing

Dolkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα πριν 6 μέρες ότι ενώ κατέβαζα τορρεντ και έβλεπα μία ταινία σε μορφή avi 3ξαγνικά πάγωσαν όλα. εικόνα ήχος κτλ

Οπότε αναγκάστηκα να κάνω reset. υπέθεσα ότι ήταν κάτι προσωρινό και δν έδωσα σημασία. την επόμενη μέρα ενώ το pc κατέβαζε όλο το βράδυ άνοιξα ένα φάκελο από τορρεντ για να δω τι γίνεται με τα mp3 που κατέβαζα. τα έτρεξα με wmp και έπαιζαν κανονικά μέχρι τη στιγμή που έφτασε σε mp3 που κατέβαινε εκείνη τη στιγμη όπου μου πάγωσε παλι. σκέφτηκα επομένως ότι έφταιγε το torrent client και τα torrents γενικότερα αφού το avi που έβλεπα ήταν αποθηκευμένο στον εξωτερικό σκληρο μαζί με τα τορρεντς.

επειδή άκουσα και τις φήμες για το utorrent που χρησιμοποιούσα είπα να δοκιμάσω to azureus.

με την μετάβαση ε azureus 8εώρησα ότι λυθηκε το προβλημα και συνέχισα κανονικά.

κάποια τιγμή μου πάγωσαν πάλι τα παντα και σκέφτηκα ότι ισως ένα format να έλυνε το πρόβλημα. σήμερα ανακαμπττω από φορματ φορττωσα τα βασικά drivers antivirus και συνέχισα σε azureus

ενώ η σύνδεση μου στο νετ ήταν up είδα ότι το router μου δεν είχε γινει intall κανονικα κ το ξαναεγκατεστησα και μετ'α από λίγο πάγωσαν παλι όλα.

πριν το φορματ σήμερα άνοιξα τον πύργο κ τσέκαρα όλεσ τισ συσκευεσ αν πατάνε καλα, τις ξεσκόνησα κτλ

τώρα υποψιάζομαι ότι είναι ακόμα θέμα hardware και σκέφτηκα ίσως το router (fritzbox) το οποίο μπορώ να συνδέσω και με usb (μάλλον θα το κάνω) ή ο εξωτερικός σκληρος ευθύνονται για όλα αυτα (seagate σε έκδοση turbox).

είμαι πεπεισμένος ότι άλλο format δεν θα με βοηθήσει σε τίποτα (παρά μόνο τα νεύρα θα μου σπάσει)

η κάρτα γραφικών μου είναι καινούρια αρα δεν νομίζω ότι εχει λόγω εκτός αυτου την εχς δοκιμασει σε αρκετα παιχνίδια που να μπορεί να σηκώσει ίσως και λίγο πιο βαριά αλλα δν παρουσίασε κανένα περίεργο πρόβλημα.

είπα πολλά αλλα δν ξέρω τι να κάνω δν ξέρω τι να προτοκοιτάξω

έω ψάξει σε πολλά forum για απαντήσεις και άλλοι είπαν ότι εφταιγαν τα τορρεντ η το client άλλοι οι RAM άλλοι ο σκληρόσ χτυπάει κτλ κτλ

:cry:

Δημοσ.

και ναι μόλις το έκανε πάλι.. άκουσα τον εξωτερικό σκληρό να διαβάζει έντονα τα δεδομένα γιατι δούλευε το azureus και αμέσως μετά κόλησε

εκτός αν ήταν τυχαίο γεγονός.

έχω κλείσει τον σκληρό και περιμένω την επόμενη φορα που θα χτυπήσει

Δημοσ.

...δεν τον τσεκάρεις στο εν τω μεταξύ με το διαγνωστικό της εταιρίας του ; Νομίζω ότι κάτι έχει να σου πει...

Δημοσ.

to diagnwstiko poias etairias?

to pc einai handmade

parts apo dw k apo kei dn einai etoimo systhma

ektos an ennoeitai na psa3w me to diagnwstiko apo kapoia sygkekrimenh syskeyh

alla me pia na arxisw?

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να ρίξεις μια ματια στις θερμοκρασίες του pc? Είχα ακριβος το ίδιο πρόβλημα. Όταν έκανα downloading κωλούσαν όλα! Μου πήρε δύο εβδομάδες να βρω άκρη. Ελπίζω να είναι αυτό και να υσηχάσεις.

Δημοσ.
to diagnwstiko poias etairias?

έχω κλείσει τον σκληρό και περιμένω την επόμενη φορα που θα χτυπήσει

...δεν τον τσεκάρεις στο εν τω μεταξύ με το διαγνωστικό της εταιρίας του ; Νομίζω ότι κάτι έχει να σου πει...

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

:shifty: :shifty: :shifty:

Δημοσ.
Φίλε μπορείς να ρίξεις μια ματια στις θερμοκρασίες του pc? Είχα ακριβος το ίδιο πρόβλημα. Όταν έκανα downloading κωλούσαν όλα! Μου πήρε δύο εβδομάδες να βρω άκρη. Ελπίζω να είναι αυτό και να υσηχάσεις.

στις θερμοκρασίες που το έλεγξα 'ολα κινούνταν κανονικά. βέβαια έχω αρχίσει πιο εξονυχηστικό έλεγχο οπότε θα το κοιτάξω και πάλι

Δημοσ.

με seatools έκανα short generic και long generic test και βγήκε pass.

μάλλον ήρθε η ώρα να αποκλείσουμε το θέμα του σκλήρου

επίσης άλλαξα και την κάρτα ήχου καθώς υπήρχαν περιπτώσεις στο παρελθόν που η προηγούμενη κάρτα μου κουνήθηκε κ πάγωσε το σύστημα 1-2 φορές.

μετά την άλλαγη άργησε να μ παρουσιαστεί το φαινόμενο αλλα τελικά χτες το απόγευμα ου πάγωσε μία φορά

επίσης έτρεξα και short generic test για τους εσσωτερικούς σκληρούς και βγήκε και αυτό οκ.

απλά τώρα συνεχίζω και θα δοκιμάσω με το pc-check να δω μήπως αυτό μου βγάλει τπτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...