althegre Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έστησα ένα μηχάνημα πριν 3 μέρες και υπάρχει πρόβλημα με το κουμπί του reset του case. Όταν το πατάω,ναι μεν κάνει επανεκκίνηση,αλλά κάνει το εξής περίεργο :συνεχίζει να κάνει restart ξανά και ξανά μόνο του και σταματάει μόνο αφού κρατήσω πατημένο το power button και κλείσει τελείως. Θέλω να πιστεύω πως εχω κάνει σωστά την συνδεσμολογία εσωτερικά με την μητρική.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δεν γινεται να συμβαινει αυτο... αφου πατιεται πρεπει να κανει μια φορα... Μηπως κολλαει το κουμπι? Ειναι σιγουρα απλο κουμπι push και οχι push-pull? (δλδ να ''στεκεται'' στην πατημενη θεση?)
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Nαι, συμβαίνουν αυτά σε φθηνά συνήθως κουτιά. Προφανώς είναι προβληματικό και κολλάει σαν να είναι πατημένο, και ας μην είναι φαινομενικά. Αν δεν είναι δικό σου το Pc, αποσύνδεσέ το τελείως, ή άλλαξε κουτί.
jackie Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 και εγω επαθα το ιδιο σε φθηνο κουτι και απλως δεν συνδεσα το reset!μα μιλαμε ειχα ψαξει 100 φορες ολο το συστημα να δω τι φταιει!!!!ετσι και αλλιως κανω τη δουλεια μου και χωρις reset!
althegre Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παιδες ευχαριστω για την προσπαθεια σας αλλα φοβαμαι θα σας απογοητευσω... Πρωτον το κουτι ειναι το armor junior thermaltake(αρα αποκλειουμε το ενδεχομενο φτηνης κατασκευης) Κατα δευτερον το ιδιο κουτι ειχα και πριν την προσφατη αναβαθμιση μου και δουλευε μια χαρα το reset εδω και 2 χρονια... thanx anyway;)
frenzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το οτι δούλευε πριν δεν αποκλείει την πιθανότητα να το χάλασες κατά την αναβάθμιση. Για να σου φύγει η απορία πάντως, αποσύνδεσέ το και βραχυκύκλωσε στιγμιαία τα πινς του reset στην μητρική σου και δες το.
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εγω εχω 6 χρονια το κουτι μου και τα 4 χρονια δουλευε το reset κανονικα!!!μετα που αναβαθμιζα κατι επαθε!κοιταξε μηπως εχει μαζεψει σκονη μεσα η μηπως βραχυκυκλωνει η συσκευη!παντως ειναι σπασιμο!εγω θυμαμαι εψαχνα μηπως φταει...ram καρτα γραφικων τοτε μια βδομαδα το εψαχνα!
althegre Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Επιτελους λυθηκε!!! Τελικα ηταν απλα ενα update στο bios της mobo... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.