oasisAthens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας φίλοι μου. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας....Έχω 3 usb flash διαφορετικών εταιρειών και όταν τα συνδέω η ταχύτητα μεταφοράς είναι πολύ μιρκή...Δλδ για να μεταφέρει 350 MB θέλει περίπου 2-3 λεπτά. Αντιθέτως σε εξωτερικό σκληρό δίσκο το μεταφέρει σε 30 δευτερόλεπτα περίπου. Τί μπορεί να φταίει ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Eαν ειναι και τα 3 ''του κιλου'' ή φτηνα μοντελα, μπορουν να εχουν εως και 0,5ΜΒ καθε sec ταχυτητα εγγραφης, δηλαδη 350ΜΒ δια 0,5MB/s= 700sec. Δηλαδη εως και 11λεπτα! Νορμαλ ειναι...
oasisAthens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Eαν ειναι και τα 3 ''του κιλου'' ή φτηνα μοντελα, μπορουν να εχουν εως και 0,5ΜΒ καθε sec ταχυτητα εγγραφης, δηλαδη 350ΜΒ δια 0,5MB/s= 700sec.Δηλαδη εως και 11λεπτα! Νορμαλ ειναι... Χμμμμ....Από που μπορώ να το δώ αυτό ; Εννοώ την ταχύτητα εγγραφής. Έχω ένα Kingston Traveler 1 GB, 1 Samsung και 1 SanDisk cruser Profile 1 GB
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Οπα το Kingston data traveler U3 1GB εχω κι εγω και δεν επιτυγχανει πανω απο 1,25ΜΒ/s... Την ταχυτητα τη βλεπεις πατωντας ''Περισσοτερα'' την ωρα που γινεται η μεταφορα στα Vista. (τωρα XP εχω λλολ!)
oasisAthens Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ναι....Δυστυχώς έχω XP....lol. Δηλαδή για το Kingston είναι φυσιολογικό το 2 λεπτά για 350 ΜΒ ?
stefanos_79 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τα Data Traveller πιανουν στην αναγνωση τα 6mb/s ενω στην εγγραφη τα 1,5mb/s και στη καλυτερη αντε μπορουν να φτασουν μεχρι τα 3mb/s.Γενικα ειναι μια πολυ καλη αξιοπιστη λυση αλλά απελπιστικα αργη.Για καποιον που δεν τρελαινεται για τις ταχυτητες θα ελεγα ειναι best buy.Εχω εχω το 4αρι(μοβ) και ειλικρινα δεν μου εχει βγαλει εδω και ενα χρονο κανενα προβλημα.Και το μεταχειριζομαι καθημερινα με καθε ειδους αρχεια .κανενα σφαλμα ειτε στην αναγνωση ειτε στην εγγραφη
oasisAthens Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το θέμα είναι και τα υπόλοιπα 2 παρουσιάζουν παρόμοιες ταχύτητες...Είναι χαρακτηριστικό και των άλλων μονάδων αυτό ; (Η χαμηλή ταχύτητα ?)
angmar Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ένας πολύ απλός τρόπος να δείς τι ταχύτητες πιάνουν τα φλασάκια σου είναι να κατεβάσεις το HdTach και να τα δοκιμάσεις ένα ένα. Αν δε σε ικανοποιούν οι επιδόσεις τους άρχισε να ψάχνεις για πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.