Προς το περιεχόμενο

Θέλω την γνώμη σας....

pasxalis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας...

Ειμαι κάτοχος Hp dv4000 και θέλω να αγορασω ενα καινούργιο laptop..Στην αρχή σκέφτηκα να παρω apple γιατί εχω i-pod και εχω μεινει πολύ ευχαριστημενος ρώτησα όμως πολλους και μου είπαν ότι ειναι για την δουλεια καλή κάτι το οποίο δεν με ενδειαφέρει γιατι ειμαι 18 χρονών..Θα ήθελα να μου προτείνεται εσεις καποιo laptop..

Ευχαριστώ πολύ...:-D

Δημοσ.

Οι apple είναι ακριβή και δεν έχουν και τίποτα το ιδιαίτερο επάνω....δεν είναι για παιχνίδια αν σε ενδιαφέρουν τα games....για τι πράγμα το θες το laptop και ποσα δίνεις?

Δημοσ.

To θέλω και για games αλλα γενικά θελω να ειναι καλος και να αντεχει γιατι ο Ηρ που εχω δεν μου βγήκε και τοσο καλος δίνω μέχρι και 1300 Ε...

Δημοσ.

Εγώ δεν τον πρότεινα αυτόν επειδή δεν έχει και τόσο καλή κάρτα γραφικών....αλλα άμα δεν έχει και πολλές απαιτήσεις στα Games είναι ότι πρέπει και ο HP

Δημοσ.

Πρώτα από όλα θελω να σας ευχαριστήσω που μου δινεται συμβουλες///:-)

Έχω δει δύο laptop που μου άρεσαν και θέλω να μου πείτε την γνωση σας..Το πρώτο ειναι Hp 9730EN(αν και δεν θέλω να ξανα πάρω Ηρ) και το δεύτερο Toshiba satellite P200D 12ο..

Θα ήθελα την γνωμη σας για αυτά τα 2 και θα ήθενα να μοθ πείτε αν ειναι καλοι οι λαπτοπ της multirama

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πασχάλη μη πας σε 17'' εάν δεν έχεις σοβαρό λόγο. Θεωρώ ότι δεν αξίζει. Οσο για αυτά τα μοντέλα που λες κάνε μια αναζήτηση στο forum και θα δεις αρκετά σχόλια.

Δημοσ.

Το ένα είναι 15,4'' και το άλλο 17''. Σα να συγκρίνεις αυτοκίνητο με μηχανή δηλαδή.

Το ΗΡ θα έπερνα. 1200 ευρώ για Acer είναι πάρα πολλά χρήματα.

Δημοσ.

Άπο 'τι καταλαβαινώ απο τα αλλα ποστ του foroum τα Η.ρ δεν εχουν κανένα πρόβλημα και ίσως ειναι τα ποιο αξιοόπιστα..

Και τα σονυ όμως απο την αλλη μερια ειναι κομψα και δεν εχούν ιδιαίτερα προβλήματα...Έσεις ποιά μάρκα θα προτιμούσατε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...