StavrosD Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Με τόσα χρήματα βρίσκεις 30", γιατί να συμβιβαστείς με 24¨; HP LP3065 περίπου με ?1280 Samsung SM 30ST ?1330
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 αυτο ειναι αληθεια.με τα ιδια λεφτα παιρνεις μεγαλυτερη αλλα δεν ξερω κατα ποσο μια μεγαλυτερη οθονη 8α σε βολευει στα ματια.
StavrosD Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω για τι χρήση την θέλεις, αλλά γενικά μόνο για παιχνίδια δεν σου προτείνω την 30", επειδή αν έχεις την εγγενή της ανάλυση θα σέρνονται τα παιχνίδια, ή αν βάλεις μικρότερη θα χάνεις λίγο σε ποιότητα από το scaling. Από προσωπική μου πείρα στην δουλειά αυξάνει την παραγωγικότητα κατακόρυφα. Στο Visual Studio έχεις πρόχειρα περισσότερα toolbar, μεγαλύτερο παράθυρο κώδικα, περισσότερα tables και stored procedures διαθέσιμα στον server explorer, μπορείς να δεις με την μια μεγαλύτερες γραμμές κώδικα, πιο ευδιάκριτα διαγράμματα στις βάσεις δεδομένων, κτλ. Στο σχέδιο με autocad χωράνε τα toolbar και έχεις και μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο για σχέδιο. Γλυτώνεις pan & zoom.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 εκτος αν εχεις κανα τρελο μηχανημα με 2 9800 κτλ
Panahs Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Είδα στο Πλαίσιο την Samsung SM2493HM και παρότι έχει TN panel, μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Δεν μπορώ να βρω όμως πουθενά κάποιο review. Έχει βρει κανείς κάτι να βοηθήσει? Επίσης, μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο με την γωνία θέασης? Προσπάθησα να συγκρίνω τις οθόνες μεταξύ τους με τις ακριβές της Eizo (με PVA), Κοιτώντας τες στα πλάγια, και δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποιες τρομερές διαφορές...
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Επίσης, μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο με την γωνία θέασης? Προσπάθησα να συγκρίνω τις οθόνες μεταξύ τους με τις ακριβές της Eizo (με PVA), Κοιτώντας τες στα πλάγια, και δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποιες τρομερές διαφορές... Για κοιτα τες απο κατω!! Οπως μπορεις να την κοιτας οταν βλεπεις μια ταινια καθισμενος στον καναπε σου και η οθονη να ειναι ψηλοτερα στπ γραφειο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Επίσης, μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο με την γωνία θέασης? Προσπάθησα να συγκρίνω τις οθόνες μεταξύ τους με τις ακριβές της Eizo (με PVA), Κοιτώντας τες στα πλάγια, και δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποιες τρομερές διαφορές... μόνο οι γωνίες θέασης είναι η διαφορά ανάμεσα στα TN και στα υπόλοιπα Panels?
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 για review αμα ψαξεις στο ιντερνετ σιγουρα θα βρεις παρα πολλα.
Panahs Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 για review αμα ψαξεις στο ιντερνετ σιγουρα θα βρεις παρα πολλα. Έχεις δει κάπου? Δώσε κάποιο link αν μπορείς γιατί εγώ στο google δεν μπορώ να βρω τίποτα σοβαρό.
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://www.google.gr/search?hl=el&q=+Samsung+SM2493HM+review&meta=
Panahs Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://www.google.gr/search?hl=el&q=+Samsung+SM2493HM+review&meta= Τι να απαντήσω τώρα σε αυτό δεν ξέρω... no comment. Απλά θα πω ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανα (το πρώτο από τα πολλά search).
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 δεν πειραζει.ισως κατι να γραψε λαθος.και λεω εγω δεν γινεται να μην υπαρχει review.
Panahs Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όπως είπα και πιο πάνω, δεν βρήκα τίποτα σοβαρό. Τα αποτελέσματα που βγάζει είναι καταστήματα και forums που ο καθένας λέει ότι του κατέβει. Δεν βρίσκω επίσημα reviews.
gan970 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μπορείς να δεις και την Apple Cinema 23". Έχει πολύ καλή εικόνα! Και από εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο απ' όλες.
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μπορείς να δεις και την Apple Cinema 23".Έχει πολύ καλή εικόνα! Και από εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο απ' όλες. Πανάκριβη. Εδώ ψάχνουμε να μειώσουμε το budget, όχι να το ανεβάσουμε παραπάνω με τις χλίδες της Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.