PETROS13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια...(μακάρι να έχει βέβαια..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλά τι περιμένεις να δουλεύουν σαν το awmn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλά τι περιμένεις να δουλεύουν σαν το awmn? με τίποτα..αλλά κανείς δεν ξέρει..επίσης δεν νομίζω να έχουν εως 54 σε κάθε hotspot. σε άλλα θα είναι 10 σε αλλα 20 και στα κεντρικα 54 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το 54mbit που λέει είναι το μέγιστο θεωρητικό του IEEE 802.11g... από τα οποία σε πραγματικές συνθήκες πιάνει το πολυ 8-10mbit... τώρα τι bandwidth θα έχει το κάθε hotspot, no idea.. υποθέτω ακόμα λιγότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το 54mbit που λέει είναι το μέγιστο θεωρητικό του IEEE 802.11g...από τα οποία σε πραγματικές συνθήκες πιάνει το πολυ 8-10mbit... τώρα τι bandwidth θα έχει το κάθε hotspot, no idea.. υποθέτω ακόμα λιγότερα... εξαρτάται με την ποιότητα της γραμμής στην κάθε περιοχή! και φυσικά θα δώσουν ανάλογα με τον κόσμο που πιστεύουν θα μαζεύεται σε κάθε hotspot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 τα hotspot τα έχουν για surfing/email/chat από laptops/pda/κινητά και έτσι όχι για downloading ή να "κλέβεις" από το hotspot επειδή το σπίτι σου είναι κοντά σε κάποιο...512k per user είναι μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 τα hotspot τα έχουν για surfing/email/chat από laptops/pda/κινητά και έτσι όχι για downloading ή να "κλέβεις" από το hotspot επειδή το σπίτι σου είναι κοντά σε κάποιο...512k per user είναι μια χαρά... λες να βάλουν όριο ανα χρήστη? και όχι ανάλογα με το όσους βρίσκονται τόσο παίρνεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Στα 100μ είναι το hotspot από το σπίτι μου αλλά τζίφος δεν βρίσκω κανένα δίκτυο ασύρματο στι λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα που υπάρχουν τριγύρω μου. Παρόλα αυτά όλα τα καφέ στην πόλη μου είναι στο ίδιο τετράγωνο με το hotspot σημείο οπότε θα απολαμβάνω από εκεί την υπηρεσία αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Απο την μια λετε να κανουμαι search before post και οσοι το κανουν και poastaroun οτι ειναι να poastaroun εκει (αντι να κανουν new thread) τους την λετε.... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ποια χρήσιμη πληροφορία πιστεύεις ότι postαρε? ή βλέπεις να είχε καμιά ερώτηση/απορία που θα χρειαζόταν να ανοίξει άλλο topic ή να ξεθάψει αυτό? εγώ πάντως όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ποια χρήσιμη πληροφορία πιστεύεις ότι postαρε? ή βλέπεις να είχε καμιά ερώτηση/απορία που θα χρειαζόταν να ανοίξει άλλο topic ή να ξεθάψει αυτό? εγώ πάντως όχι... απλός ανέφερε τι απορία του, πράγμα το οποιο κολλούσε εδώ εγώ μιλάω γενικά, έτυχε να έχω ζωντανό παράδειγμα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 δεν ήταν απορία...τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neTTor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Είναι πολύ καλή κίνηση απο την forthnet,ελπίζω να ακολουθίσουν και άλλες εταιρίες.Στην περιοχή μου έχει και είναι ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dios24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δε μου φαινεται και πολυ ασφαλες, αλλα για τζαμπα καλα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα