Προς το περιεχόμενο

Forthnet: Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση για όλους τους broadband συνδρομητές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από 1ης Απριλίου, όλοι οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της Forthnet απολαμβάνουν δωρεάν, απεριόριστη ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση από το δίκτυο των Forthnet HotSpot!

Broadband πρόσβαση σχεδόν από παντού, προσφέρει δωρεάν η Forthnet σε όλους τους συνδρομητές των ευρυζωνικών της υπηρεσιών! Ειδικότερα, από 1ης Απριλίου κάθε συνδρομητής των υπηρεσιών Forthnet 2play, Forthnet ADSL Economy και Forthnet ADSL θα μπορεί να επισκέπτεται όποιο Forthnet HotSpot επιθυμεί (www.forthnet.gr/hotspotlocator) και να απολαμβάνει απεριόριστη, ασύρματη broadband πρόσβαση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και άμεση. Χρησιμοποιώντας το laptop ή το PDA του, κάθε broadband συνδρομητής που βρίσκεται σε ένα Forthnet HotSpot, θα μπορεί με το username και το password της συνδρομής του, να συνδέεται ασύρματα στο internet με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 54Mbps!

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

54Mbps? WTF?

Με βλέπω καθημερινό επισκέπτη στον Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη, να χαζεύω κάνα δεκάλεπτο, και να φεύγω με το υλικό μου... :P

• Moderators

54mbps ειναι η μεγιστη θεωρητικη ταχυτητα συνδεσης για το wifi, καμια 10ρια υπολογιζω αλλα οπως και να το κανει κανεις ειναι πολυ καλη κινηση!

Εχω hotspot στα 150μετρα απο το σπιτι!

εγω εχω Forthnet ,μενω στο ιλιον, απο οτι ειδα το πιο κοντινο hotspot ειναι στο περιστερι στην εθνικης αντιστασεως..

Θα πιανει τιποτα εως εδω?

Ποση αποσταση εχουν εμβελεια αυτα?

forthnet.gif
Από 1ης Απριλίου, όλοι οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της Forthnet απολαμβάνουν δωρεάν, απεριόριστη ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση από το δίκτυο των Forthnet HotSpot!

Broadband πρόσβαση σχεδόν από παντού, προσφέρει δωρεάν η Forthnet σε όλους τους συνδρομητές των ευρυζωνικών της υπηρεσιών! Ειδικότερα, από 1ης Απριλίου κάθε συνδρομητής των υπηρεσιών Forthnet 2play, Forthnet ADSL Economy και Forthnet ADSL θα μπορεί να επισκέπτεται όποιο Forthnet HotSpot επιθυμεί (http://www.forthnet.gr/hotspotlocator) και να απολαμβάνει απεριόριστη, ασύρματη broadband πρόσβαση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και άμεση. Χρησιμοποιώντας το laptop ή το PDA του, κάθε broadband συνδρομητής που βρίσκεται σε ένα Forthnet HotSpot, θα μπορεί με το username και το password της συνδρομής του, να συνδέεται ασύρματα στο internet με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 54Mbps!

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου

Πολύ καλό, όντας χρήστης Forthnet, θα βρω κάποια στιγμή πως να το αξιοποιήσω.

Αλλά,

Από 1ης Απριλίου, όλοι οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της Forthnet απολαμβάνουν δωρεάν....

Μου φαίνεται λίγο ύποπτο από την ημερομηνία και μόνο. Πρωταπριλιά :lol: ; Και αυτοί τέτοια μέρα βρήκαν να το ξεκινήσουν; :-D

Ναι ε? Καλη φαση, για να μπω ομως στο hotspot, δεν θα πρεπει πρωτα να ειμαι logged off απο τη συνδεση του σπιτιου μου??

Απατη δηλαδη, και τα downloads πως θα κατεβουν? Μεσω hotspot? :P

Μπράβο στη forthnet! Πολύ καλή κίνηση.

εγω εχω Forthnet ,μενω στο ιλιον, απο οτι ειδα το πιο κοντινο hotspot ειναι στο περιστερι στην εθνικης αντιστασεως..

Θα πιανει τιποτα εως εδω?

Ποση αποσταση εχουν εμβελεια αυτα?

Τι σημασία έχει? Θα αποσυνδεθείς από το σπίτι σου για να μπείς ασύρματα?

ωρεο δεν μπορω να πω....οταν θα κατεβενω τα σαββατα καμια φορα καλλιθεα (ετσι για βολτα εκει που δουλευει ο πατερας μου) θα κατευενω λιγο πιο κατω στην Ατθίδων με το laptop και θα εχω πανω απο 2mbps που εχουν στο μαγαζι για 4 pc ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...