toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μηπως ειναι ευκολο να μας πεις πως εγκατεστησες το XMBC στο MAC ? Οσο κι αν προσπαθησα δεν καταφερα να βρω καποιο download klp.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μηπως ειναι ευκολο να μας πεις πως εγκατεστησες το XMBC στο MAC ?Οσο κι αν προσπαθησα δεν καταφερα να βρω καποιο download klp. http://www.osxbmc.com/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 http://www.osxbmc.com/ Ωραίο αλλά δεν μου ανοίγει τίποτα - για την ακρίβεια βλέπω μία λευκή σελίδα. Any ideas?
toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Θα το δοκιμασω κι εγω για να δω αν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα gui front end (itheater, mediacentral, fron row klp)... Παιζει ελληνικους υποτιτλους ? Βλεπει ευκολα το τηλεκοντρολ ή θελει καποιο Plugin ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ωραίο αλλά δεν μου ανοίγει τίποτα - για την ακρίβεια βλέπω μία λευκή σελίδα. Any ideas? ? Μια χαρά το βλέπω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Θα το δοκιμασω κι εγω για να δω αν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα gui front end (itheater, mediacentral, fron row klp)...Παιζει ελληνικους υποτιτλους ? Βλεπει ευκολα το τηλεκοντρολ ή θελει καποιο Plugin ? Ναι παίζει μια χαρά υπότιτλους αρκεί από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις το encoding. Το τηλεκοντρόλ του MAC το βλέπει by default!
toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Exeiς δοκιμασει τα υπολοιπα (mediacentral, itheater klp) σε MAC ? Einai kalytero (πιο γρηγορο, ευχρηστο...) ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Exeiς δοκιμασει τα υπολοιπα (mediacentral, itheater klp) σε MAC ?Einai kalytero (πιο γρηγορο, ευχρηστο...) ? Όχι, μόνο το AppleTV (front row) και το VLC μόνο του για αναπαραγωγή αρχείων στο mac. Επίσης το XBMC έχει και themes, μεταξύ των οποίων και ένα για να μοιάζει με το AppleTV.
toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΅Ειχες καμια ασυμβατοτητα με αρχεια ? Καποιο αλλο προβλημα ? Βλεπει τραγουδια απο itunes και φωτο apo iphoto ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΅Ειχες καμια ασυμβατοτητα με αρχεια ?Καποιο αλλο προβλημα ? Βλεπει τραγουδια απο itunes και φωτο apo iphoto ? Δεν ξέρω ακόμη μιας και το MacMini είναι φρέσκο και "καθαρό". Μόνο το XBMC εγκαταστάθηκε και τίποτα άλλο από music libraries κλπ.
toxotis70 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τα Themes ειναι αναλογα του λειτουργικου που εχεις ή ανεξαρτητα ?
Ic3m@N Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ωραίος φίλε αλλά έχω μια απορία...δεν το έχω ψάξει πολύ το πρόγραμμα αλλά γίνεται να διαβάζει κατευθείαν πχ. την μουσική μου από το itunes (όπως το front row) ή τις ταινίες ξέρω γω από το φάκελο movies και να μην χρειάζεται να κάνω add ένα-ένα τους φακέλους; Ευχαριστώ... βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει το καταραμένο το mini dvi to dvi/vga γιατί δεν το βρίσκω πουθενα και δεν είμαι και μέλος στην rainbow οπότε προς το παρόν μου είναι ψιλοάχρηστο το XBMC... αλλά στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ωραίος φίλε αλλά έχω μια απορία...δεν το έχω ψάξει πολύ το πρόγραμμα αλλά γίνεται να διαβάζει κατευθείαν πχ. την μουσική μου από το itunes (όπως το front row) ή τις ταινίες ξέρω γω από το φάκελο movies και να μην χρειάζεται να κάνω add ένα-ένα τους φακέλους; Ευχαριστώ... βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει το καταραμένο το mini dvi to dvi/vga γιατί δεν το βρίσκω πουθενα και δεν είμαι και μέλος στην rainbow οπότε προς το παρόν μου είναι ψιλοάχρηστο το XBMC... αλλά στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί... Δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμη αν διαβάζει τα data από το itunes μιας και όπως είπα το mini είναι ακόμη φρέσκο και πέρα απο το XBMC δεν του έχω βάλει τίποτα άλλο. Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει είσοδο VGA αλλά 3 HDMI, οπότε βρήκα έυκολα καλώδιο DVI->HDMI σε κατάστημα ηλεκτρονικών.
Ic3m@N Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ναι κι εγώ έχω hdmi...το πρόβλημά μου είναι ότι το macbook έχει mini-dvi θύρα... τέλος πάντων θα το ψάξω κι εγώ το θέμα και θα επιστρέψω αν βρω κάτι...thanx...
georgeadams Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μπορείς να αγοράσεις ένα adaptor mini-dvi to dvi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.