Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Mac Mini σε HDTV και αναπαραγωγή HD Video

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ειναι ευκολο να μας πεις πως εγκατεστησες το XMBC στο MAC ?

Οσο κι αν προσπαθησα δεν καταφερα να βρω καποιο download klp.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα το δοκιμασω κι εγω για να δω αν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα gui front end (itheater, mediacentral, fron row klp)...

Παιζει ελληνικους υποτιτλους ?

Βλεπει ευκολα το τηλεκοντρολ ή θελει καποιο Plugin ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραίο αλλά δεν μου ανοίγει τίποτα - για την ακρίβεια βλέπω μία λευκή σελίδα.

Any ideas? :-)

? Μια χαρά το βλέπω!

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα το δοκιμασω κι εγω για να δω αν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα gui front end (itheater, mediacentral, fron row klp)...

Παιζει ελληνικους υποτιτλους ?

Βλεπει ευκολα το τηλεκοντρολ ή θελει καποιο Plugin ?

Ναι παίζει μια χαρά υπότιτλους αρκεί από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις το encoding.

Το τηλεκοντρόλ του MAC το βλέπει by default!

B)

Δημοσ.

Exeiς δοκιμασει τα υπολοιπα (mediacentral, itheater klp) σε MAC ?

Einai kalytero (πιο γρηγορο, ευχρηστο...) ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Exeiς δοκιμασει τα υπολοιπα (mediacentral, itheater klp) σε MAC ?

Einai kalytero (πιο γρηγορο, ευχρηστο...) ?

Όχι, μόνο το AppleTV (front row) και το VLC μόνο του για αναπαραγωγή αρχείων στο mac.

Επίσης το XBMC έχει και themes, μεταξύ των οποίων και ένα για να μοιάζει με το AppleTV.

B)

Δημοσ.

΅Ειχες καμια ασυμβατοτητα με αρχεια ?

Καποιο αλλο προβλημα ?

Βλεπει τραγουδια απο itunes και φωτο apo iphoto ?

• Super Moderators
Δημοσ.
΅Ειχες καμια ασυμβατοτητα με αρχεια ?

Καποιο αλλο προβλημα ?

Βλεπει τραγουδια απο itunes και φωτο apo iphoto ?

Δεν ξέρω ακόμη μιας και το MacMini είναι φρέσκο και "καθαρό". Μόνο το XBMC εγκαταστάθηκε και τίποτα άλλο από music libraries κλπ.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε αλλά έχω μια απορία...δεν το έχω ψάξει πολύ το πρόγραμμα αλλά γίνεται να διαβάζει κατευθείαν πχ. την μουσική μου από το itunes (όπως το front row) ή τις ταινίες ξέρω γω από το φάκελο movies και να μην χρειάζεται να κάνω add ένα-ένα τους φακέλους;

Ευχαριστώ... βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει το καταραμένο το mini dvi to dvi/vga γιατί δεν το βρίσκω πουθενα και δεν είμαι και μέλος στην rainbow οπότε προς το παρόν μου είναι ψιλοάχρηστο το XBMC... αλλά στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραίος φίλε αλλά έχω μια απορία...δεν το έχω ψάξει πολύ το πρόγραμμα αλλά γίνεται να διαβάζει κατευθείαν πχ. την μουσική μου από το itunes (όπως το front row) ή τις ταινίες ξέρω γω από το φάκελο movies και να μην χρειάζεται να κάνω add ένα-ένα τους φακέλους;

Ευχαριστώ... βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει το καταραμένο το mini dvi to dvi/vga γιατί δεν το βρίσκω πουθενα και δεν είμαι και μέλος στην rainbow οπότε προς το παρόν μου είναι ψιλοάχρηστο το XBMC... αλλά στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί...

Δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμη αν διαβάζει τα data από το itunes μιας και όπως είπα το mini είναι ακόμη φρέσκο και πέρα απο το XBMC δεν του έχω βάλει τίποτα άλλο.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει είσοδο VGA αλλά 3 HDMI, οπότε βρήκα έυκολα καλώδιο DVI->HDMI σε κατάστημα ηλεκτρονικών.

B)

Δημοσ.

Ναι κι εγώ έχω hdmi...το πρόβλημά μου είναι ότι το macbook έχει mini-dvi θύρα... τέλος πάντων θα το ψάξω κι εγώ το θέμα και θα επιστρέψω αν βρω κάτι...thanx...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...