Προς το περιεχόμενο

Απορία για Κάρτα Γραφικών

XGamerX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το laptop της υπογραφής μου και θέλω να μάθω αν η κάρτα γραφικών που έχει το laptop είναι onboard η ξεχωριστή....γίνετε κάτι τέτοιο?:-)

Δημοσ.

Εννοείται πως είναι χωριστή. Συνήθως όλες οι κάρτες της nvidia και ati είναι αυτόνομες. Κάρτες onboard, πάλι, είναι συνήθως intel.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ :-D

<<Off Topic>>

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου βρει ένα Review από την σειρά ΑR η από το συγκεκριμένο φορητό πως το ξεβιδώνουν τελείως και τέτοια? :-)

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να το ανοίξεις; Να σου θυμήσω ότι το να ανοίξεις ένα λάπτοπ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, άσε που δε γίνεται να το ανοίξεις σε δύο μέρη ώστε να μπορείς να επεξεργαστείς τα κυκλώματα έτσι απλά. Από την άλλη μεριά πρέπει να χάνεις την εγγύηση έτσι. Οπότε αν δεν ξέρεις τι κάνεις, δεν αξίζει.

Δημοσ.

έχω ανοίξει 4 laptop μέχρι σιτγμής ένα HP ZD8xxx του πατέρα μου κιόλας και έτσι και πάθαινε κάτι bye bye μετά....ένα HP Compaq Pressario 2500(δικό μου) , ένα ACER Aspire 3000(δικό μου), και ένα άλλο HP του πατέρα μου παλιό δεν θυμάμαι πως λέγεται....και τώρα θέλω να ανοίξω και το Vaio που έχω για να το καθαρίσω πιο καλά γιατί με το Blower δεν γίνετε τίποτα με το να το βάζω να φυσάει και να ρουφάει από τα vents αλλα έχω περιέργεια να δω πως είναι το σύστημα ψύξης του...να δω ποσο ποιοτικό είναι....:-)

και γίαυτό ήθελα αν δω πως το ξεβιδώνουν επειδή δεν έχω ξανά ανοίξει Sony Vaio

Δημοσ.

Κι εγώ έχω ανοίξει το laptop μου (Toshiba) -χωρίς οδηγίες- και κατάφερα να βγάλω το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών, και δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο να το ξαναβάλω, γιατί είχε πάρα πολύ κοντό καλώδιο και έμπαινε μόνο όταν κούμπωνε το laptop.. Ψιλό-παλούκι. Παρ'όλα αυτά ψάξε στο notebookcheck.net για κανένα tutorial. Και πάλι να ξέρεις ότι πιθανώς να χάσεις την εγγύηση σου.

Υ.Γ: είναι και σχετικά καινούριο τρομάρα σου :)

Δημοσ.

3 μήνες το έχω σχεδόν....δεν πειράζει ας την χάσω την εγγύηση από εκεί που το πήρα είναι φίλος του πατέρα μου....και του το στέλνω και όλα ok αλλα άμα πάθη κάτι αυτός είναι θεσσαλονίκη και εγώ λαμία και πρέπει να το στείλω με courier όμως αυτό με προβληματίζει

Δημοσ.

Από κει που το πήρες μπορεί να είναι φίλος του πατέρα σου, οι τεχνικοί στο service θα είναι και αυτοί φίλοι του; Χρειάζεται μεγάλη προσοχή anyway..

Δημοσ.

@XGamerX. Είναι κρίμα να το ανοίξεις για το λόγο που λες και να χάσεις την εγγύηση.

Οσο για αυτά περί φιλίας και τέτοια, όταν (εάν) θα χρειαστεί να πάει το laptop Βέλγιο-Γερμανία και έρθει το κουστούμι 200-300-400+ ευρώ (γιατί έτσι γίνεται όταν δουν παραβιασμένο το laptop) είσαι βέβαιος ότι θα τα πληρώσει ο φίλος σας?

Δεν αγοράζεις καλύτερα και μια επέκταση εγγύησης για το Vaio. Αξίζει 1000% τα χρήματά της και μπορείς να πουλήσεις και πολύ πιο εύκολα το φορητό στο μέλλον σε περίπτωση που θα ήθελες να το δώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...