Προς το περιεχόμενο

GPS σε Laptop?

MessengerOfGood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει νόημα;

Έχω ένα δέκτη SIRF III GPS που επικοινωνεί με Bluetooth, άρα εκτός από το PDA μπορεί να επικοινωνεί και με το laptop.

Υπάρχουν προγράμματα/χάρτες για PC? Έχει άραγε καμμιά πρακτική χρησιμότητα κάτι τέτοιο ή όχι (υποθέτιντας πάντα οτι έχουμε συνοδηγό και τροφοδοσία του Laptop από την μπαταρία του αυτοκινήτου);

Ποιά είναι η γνώ μη σας;

:-)

Δημοσ.

Φίλε μου πρόσφατα έβαλα GPS στο δικό μου laptop και δουλεύει μια χαρά..Έχω εναν δέκτη usb,τροφοδοσία από το αυτοκίνητο και το Destinator 7 με τους απαραιτητους χάρτες...γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις..προσωπικά το βρίσκω πολύ χρηστικό..

Δημοσ.
Φίλε μου πρόσφατα έβαλα GPS στο δικό μου laptop και δουλεύει μια χαρά..Έχω εναν δέκτη usb,τροφοδοσία από το αυτοκίνητο και το Destinator 7 με τους απαραιτητους χάρτες...γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις..προσωπικά το βρίσκω πολύ χρηστικό..

Υπάρχει destinator για PC ? (XP, vista)

Δημοσ.

καλησπερα, επειδη το καλοκαιρι θα ταξιδεψω αρκετα θελω απο τωρα να βρω ενα gps αλλα επειδη δεν θα το χρειαστω περετερο καλητερα ειναι να κανω αυτο που εκανες και ο φιλος MessengerOfGood απλα δεν εχω ιδεα για τον εξοπλισμο και το λογ/κο που θα χρειαστω μπορειτε να με κατατοπισετε !!! ευχαριστω...

Δημοσ.

γπς = GPS = Γεογκράφικ Ποσίτιονινγ Σύστεμ (sistima geografιikou entopismou)

Κύριε moderator εννοείται ότι η ερώτηση 'ηταν μάλλον αστείο (να κερδίζουμε και κάνα πόντο...)

Η απάντηση ήταν επίσης αστείο. Παραβίασα τον κανονισμό για τα Greeklish μόνο λίγο (κόκκινο bold). Το άλλο (με μαύρα bold) ήταν Αγγλοελληνικά - όχι Greeklish...

:-)

Δημοσ.

Παιδιά θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο receiver που να συνδέεται είτε στη usb είτε με bluetooth στο laptop; Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά;

Επίσης το software που θα χρησιμοποιήσω υπάρχει περίπτωση να μην συνεργάζεται με το hardware; Έχω δοκιμάσει το Destinator για Pc. Κάτι άλλο;

Δημοσ.
και εγω ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω με το λαπτοπ το gps και να εχω την εικονα στο pc

Τελικά μπορεί να γίνει αυτό;;; Ξέρει κανένας;

Αν δεν γίνεται δεν μου χρειάζεται το χωριστό GPS receiver. Παιρνω κάτι (PNA/PDA/Κινητό) με ενσωματωμένο GPS και κάνω τη δουλειά μου χωρίς να κουβαλάω και να συνδέω διάφορα...

Αν γίνεται, πώς γίνεται;;;:confused:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά μπορεί να γίνει αυτό;;; Ξέρει κανένας;

Αν δεν γίνεται δεν μου χρειάζεται το χωριστό GPS receiver. Παιρνω κάτι (PNA/PDA/Κινητό) με ενσωματωμένο GPS και κάνω τη δουλειά μου χωρίς να κουβαλάω και να συνδέω διάφορα...

Αν γίνεται, πώς γίνεται;;;:confused:

Επαναφέρω το παραπάνω ερώτημα γιατί ξεχάστηκε...

Νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν να ξέρουν...

Έρχεται και άνοιξη/καλοκαίρι... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...