viatherm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 καλησπερα , εχω δημιουργήσει ενα νεο site το xariseto.gr ειναι σε μορφή forums , (ΟΠΟΥ μπορουν τα μελη να χαριζουν ή να ζητανε διαφορα αντικειμενα ΔΩΡΕΑΝ, αντι να τα πεταξουν στα σκουπιδια) γιατί το θεωρώ ποιο εύκολο στο χειρισμό δωρεάν αγγελιών. Πιστεύω , αν και λειτούργει μόνο ενα μήνα επειδη εχει ήδη 97 μέλη και περίπου 26 αγγελίες (που χαρίζουν ή ζητάμε) θα ''προχώρηση'' ! Η ομάδα μας είναι σε free forums για την ακρίβεια freeforums.org που εχει κάποιες διαφημίσεις , εμεις πληρώσαμε ηδη τον πρώτο μήνα για να ''βγούνε'' αν και ειναι ενα κόστος που δεν θα το κερδίσουμε μιας και ειναι μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλα τον πρώτο καιρό θα το πληρώνουμε για να μην ''νομίζουν'' τα μελη οτι το κάνουμε με σκοπό το κέρδος! αυτο που θελω να μάθω ειναι : αν μπορω σε χωρο Hosting που εχω για αλλη σελίδα μου (προσωρινά εκτος λειτουργιάς) να εγκαταστήσω ενα forums π.χ. phpbb και να μεταφέρω και να ''φυγω'' απο το free ετσι θα εχω πολύ λιγότερα λειτουργικά έξοδα ,μόνο το domain και το hosting που ήδη εχω ευχαριστώ !
giannis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ναι γίνεται. Θα κάνεις ένα setup το Phpbb και μετά ένα export από εκεί που είναι τώρα το forum και θα το κάνεις import στο νέο setup.
antonisid Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλημέρα,μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άσχετο??? Καταρχείν ι ιδέα του site είναι πολύ καλή.Να φανταστώ χρησιμοποίησες κάποιο cms (πχ joomla) για να το υλοποιήσεις,απο κει και πέρα πως το σύνδεσες με το phpBB forum,ώστε όταν κάνεις Log-in στην κεντρική σελίδα,να είσαι και στο forum συνεδεμένος?
giannis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 δεν νομιζω οτι ειναι joomla. Portal για Phpbb ειναι.
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και άλλο site με το ίδιο σκεπτικό? Το είχα διαβάσει νομίζω σε μια εφημερίδα τώρα τελευταία....
snk7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ναι γίνεται. Θα κάνεις ένα setup το Phpbb και μετά ένα export από εκεί που είναι τώρα το forum και θα το κάνεις import στο νέο setup. δεν θα συμβουλευα εγγατασταση αλλα πληρη μεταφορα αρχειων, εισαγωγη βασης και σεταρισμα του config.php εχει πολλα μοντιουλς μεσα και ειναι χρονοβορα η εγγατασταση.. αμα εχει ssh στον καινουριο σερβερ μεσα σε 3' το σιτε θα τρεχει, χωρις νταουνλοαντς, απλοαντς και εγγαταστασεις. μιας και ειναι μη κερδοσκοπικο σιτε μπορω να σου δωσω εγω χωρο και οτι αλλο θες. ριξε ενα pm
viatherm Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Καλησπερα και ευχαριστω για της απαντησεις αν και μου ειναι λιγο ''κινεζικα'' καποια σαν σχεδον αρχαριος. Εχω ηδη απο ενα αλλο site χωρο φιλοξενιας με πινακα ελενχου "cpanel" με αλλα 2 domain και δοκιμασα να εγκαταστησω το PHP και το SMF και προσπαθησα να κανω αυτα που λεει (με μεταφραση) αλλα ποτε δεν καταφερα να φτασω στο σταδιο setup (δεν ξερω μηπως δεν υποστηριζει το hosting μου και γι'αυτο δεν καταφερα να το περασω ) @antonisid τωρα ειναι σε ''ετοιμο'' forums το http://www.freeforums.ogr και αυτο παρεχει την "αρχικη" portal και μετα ''μπαινει'' στο forums πατωντας ''αγγελιες'' ! εγω απλα προσωρινα εκανα απο το cpanel μου ''εκτροπη'' οταν πατας http://www.xariseto.gr να πηγαινει στο http://xariseto.freeforums.org @snk7 το freeforums.org δεν μου παρεχει την δυνατοτητα να κανω bakup αλλα μαλλον γινετε με μια χρεωση 20-50$ που οταν ειναι να φυγω θα το ζητησω αν χρειαζετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.