gate_7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια εχω ενα φορητο Intel Dual Core 2.2 με 2GB RAM και 160 GB Hard Disk . Αγορασα προχθες μια εξωτερικη καρτα τηλεορασης αυτη : PINNACLE PCTV NANOSTICK DVB-T ULTIMATE 73E Ομως την εχω βαλει σε 2 υπολογιστες ακομα και δεν μπορω να δω tv δεν πιανει κανενα καναλι ακομα και οταν της εβαλα την κεραια που παιζει η τηλεοραση μου. Δεν ξερω τι συμβαινει.... Μηπως επειδη λεει οτι ειναι μονο για ψηφιακα καναλια....αν ειναι οντος αυτο δηλαδη δεν πιανει τα βασικα π.χ. Mega , Ant1 , Alpha klp...εξαλλου αυτα με νοιαζουν εμενα.... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Υ.Γ. Αν γινετε να μου απαντησετε σχετικα συντομα γιατι αμα δεν μου κανει ...να την παω πισω...
geovala Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Είναι μόνο για ψηφιακά κανάλια (ΠΡΙΣΜΑ+, ΣΠΟΡ+ ,ΣΙΝΕ+ και το rik) Προτείνω να πάρεις το Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
gate_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδια. Φιλε μου πηρα αυτη που μου προτεινες , ομως εχω ενα προβληματακι. Ενω επιασε ολα τα καναλια (τα αναλογικα) κανονικα , δεν τα παιζει καλα και τα δειχνει με ''χιονια'' .Κουνησα και την κεραια , βελτιωθηακν πολυ λιγο τα πραγματα. Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση την οποια δεν την γνωριζω ή για να τα παιζει τελεια πρεπει να βαλω αλλη κεραια. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
geovala Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδια.Φιλε μου πηρα αυτη που μου προτεινες , ομως εχω ενα προβληματακι. Ενω επιασε ολα τα καναλια (τα αναλογικα) κανονικα , δεν τα παιζει καλα και τα δειχνει με ''χιονια'' .Κουνησα και την κεραια , βελτιωθηακν πολυ λιγο τα πραγματα. Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση την οποια δεν την γνωριζω ή για να τα παιζει τελεια πρεπει να βαλω αλλη κεραια. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Αυτήν έχω αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Και με την μικρή κεραία αλλά και με του σπιτιού.Δοκίμασες σε λίγο πιο ανοιχτό χώρο;Δεν θέλει καμια ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.