Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με προγραμμα σε Visual C++

SweetChild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρααα!B)

Ζητω μια βοήθεια (ή μια αλληλεγγύη) για να τελειώσω μια εργασία.

Κάνω ένα πρόγραμμα το οποίο αναφέρεται σε χρήστες οι οποίοι θα ανεβάζουν βιντεάκια ή ταινίες και θα έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν δεδομένα γι αυτά, να τα επεξεργάζονται, να κάνουν αναζήτηση και να τα εξάγουν σε αρχείο XML. Το πρόγραμμα παίρνει και βάζει τα δεδομένα από μια βάση δεδομένων (φτιαγμένη σε Access).

Το σημείο στο οποίο κόλλησα είναι στην αναζήτηση των δεδομένων από τη βάση. Περιέχει πολλά queries με τα οποία δεν είμαι καλά εξοικιωμένη.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει στο γράψιμο ερωτημάτων, θα είμαι ευγνώμων!!!! Εν ανάγκη, ανταμειβή καλή! :-);)

Υ.Γ. Το πρόγραμμα μπορώ να το στείλω με p.m. για λόγους ασφάλειας...

Δημοσ.

παραθεσε μας το σχημα της βασης, τα queries που εχεις ηδη κανει, και τι προσπαθεις ακριβως να πετυχεις

προσωπικα, δεν εχω χρονο για να ασχοληθω ολοκληρωτικα με εργασια, εστω και με πληρωμη,

αλλα μια βοηθεια αν μπορω θα τη δωσω

Δημοσ.

Θα ανεβασω συντομα τις φωτογραφιες...

Θα εξηγησω και πως λειτουργει το προγραμμα κι απο κει και περα οτι βγει. Οτι βοηθεια υπαρχει, ευπροσδεκτη.. :)

Δημοσ.

Επισυναπτω τις φωτος απο το προγραμμα....

Στην 1η, ειναι η βαση που εχω φτιαξει. Περιεχει τους πινακες με τις καταχωρησεις.

Στην 2η ειναι η πρωτη φορμα που εμφανιζεται στον χρηστη και του ζητα να εισαγει ενα νεο βιντεο προς επεξεργασια.

Στην 3η, ειναι η 2η φορμα που ενεργοποιείται οταν ο χρηστης εισαγει τα δεδομενα στην 1η και θελει να καταχωρεισει κι αλλα επιπλεον σε καποιες σκηνες που εχει επιλεξει.

Στην 4η, δινεται η δυνατοτητα να κανει αναζητηση με βαση τον τιτλο, τις υπρχον καταχωρησεις του, ή τα δεδομενα της 1ης φορμας που ειχε καταχωρησει.

Ελπιζω να εγινα κατανοητη....

Για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε!

post-26858-129062963764_thumb.jpg

post-26858-129062963767_thumb.jpg

post-26858-129062963769_thumb.jpg

post-26858-129062963772_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...