John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 2 εγκταστσεις: 1 για dx9 1 για dx10 ( τα dx9 δε παιζουν σε αυτην με ΧΡ)
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 2 εγκταστσεις:1 για dx9 1 για dx10 ( τα dx9 δε παιζουν σε αυτην με ΧΡ) τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στο alky project (dx10 σε xp) αυτό δεν το έχω ακούσει αλλά όπως ξανά είπα ήταν μια προσπάθεια που εγκαταλείφθηκε , σταμάτησε σε beta στάδιο με πολλά προβλήματα , περιορισμένη συμβατότητα κλπ κλπ.. μάλλον δεν αξίζει να το ψάχνουμε άλλο..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Οχι-ρε-γαμώτο-τι-θα-κάνω-χωρίς-dx10-στα-xp-die-Μ$-απατεώνες-που-μας-αναγκάζετε-να-βάλουμε-vista.
John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν δουλευουν τα κρακ στα βιστα.... κατα τα αλλα καλα ειναι. απλα α Βασιλακης θαλει να μας αποκοψει απ τα τορεντς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 α το καθίκι...πρέπει να είναι ο ΜΟΝΟΣ πάνω στον πλανήτη που δεν θέλει να τον κλέβουν!
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 το χειρότερο βέβαια είναι ότι τα κρακ μια χαρά δουλεύουν και στα vista..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 <<Χειρότερο>> για ποιόν(ρητορική ερώτηση..)
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 α το καθίκι...πρέπει να είναι ο ΜΟΝΟΣ πάνω στον πλανήτη που δεν θέλει να τον κλέβουν! Εμένα για να μου ξεπληρώσει την αγορά των millenium που έκανα κάποτε, πρέπει να μου δώσει τζάμπα τουλάχιστον τις επόμενες εφτά εκδόσεις του λειτουργικού του...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 βάλε και τα ψύχικα τραύματα μέσα και ζήτα μια διατροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.