Tougeo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγχω μηχάνημα με XP Pro SP2 από Leopard, όπως γίνεται με το remote desktop από XP σε XP. (Για να είμαι ξεκάθαρος από το macbook μου να μπορώ να ελέγχω ένα PC). Δεν με ενδιαφέρει να γίνεται το ανάποδο. Ευχαριστώ πολύ, Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ναι με vnc server στα windows και vnc client στο mac os x .(ή ακομα και απο το iphone!) Πχ κατεβασε το tightvnc για windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Υπάρχει επίσημος Remote Desktop Client από τη Microsoft, με τον οποίο μπορείς να ελέγχεις ένα Windows PC μέσα από το Mac σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tougeo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μετά από ακόμη λίγο ψάξιμο, βρήκα αυτό. Είναι remote desktop client για Leopard. Αυτά σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος... Υ.Γ. haHa ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Και όλως τυχαία σήμερα λήγει η Beta έκδοση γιατί υποτίθεται πως θα είχε βγει η τελική. Αλλά MS είναι αυτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 εγώ το κάνω αυτό με το remote που είπε ο georgeadams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Tougeo, είναι το ίδιο ακριβώς που σου πρότεινα κι εγώ. Snollygoster, ευτυχώς που αν και βγάζει μήνυμα πως έχει λήξει, εξακολουθεί να λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Υπάρχει και το Cord που ειδικά η έκδοση 0.5 τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εγω παντως το πιο απλο απ'οσα προσπαθησα να χρησιμοποιησω βρηκα το logmein.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ναι, αλλά αυτό δρομολογεί όλα τα data μέσω του server του και δεν ξέρω αν είναι και δωρεάν. Αντίθετα, το Remote Desktop Connection παίζει κατ' ευθείαν. Η χρησιμότητα του logmein είναι όταν θέλεις να δεις τον υπολογιστή μέσω internet. Όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο με αυτόν, δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.