doomya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 γεια σας μολις ειμαι ενας ευτιχης χρηστης λινουξ λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης εγκατεστησα ubuntu στον φορητο μου διοτι ηταν το μοναδικο λινουξ που βρηκε την καρτα wifi του φορητου μου και δουλεψε αμεσσως τωρα εαν περασω απο πανω μια εγκατασταση fedora 8 το wifi θα συνεχισει να δουλευει ? πριν οταν εγκατεστησα τα fedora 8 το wifi δεν δουλευει η καρτα ειναι atheros ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δλδ να το έχεις dual boot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 oxi θελω νακανω εγκατασταση το fedora πανω απο το ubuntu για να δω εαν θα δουλεψει η wifi καρτα του φορητου μου,ειναι εφικτο αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δεν είναι στο χέρι της κάθε διανομής για το αν θα δουλέψει η κάρτα σου και η κάθε κάρτα δικτύου. Ότι μπορεί να δουλέψει σε μιαδιανομή δουλεύει και σε όλες τις άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 λοιπον το θεμα με την ασυρματη καρτα λυθηκε ευκολα ,καρτα atheros ar500x σε λαπτοπ λοιπον, εγινε καθαρη εγκατασταση fedora 8 και εγκατασταθικε απο το γραφικο yum τα δυο προγραμματακια madwifi και ndwipper υποψιν τα διαλεξα απο την τηελευταια επιλογη στο αριστερο παραθυρο του yum και αυτα ηταν μεσα στο hardware update φυσικα ολη την ωρα ημουν συνδεμενος με Lan καλωδιο εκανα μια επανεκινισση και αυτο ηταν ! τοσο απλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.