vaggelisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 εχω ενα παλιο pc στο οποιο έχω βάλει τα TINYXP.Ομως υπαρχει ενα προβλημα με την εικονα σα να χανει frames,ενω πριν δεν εχανε(η γενικη του αποδοση ειναι καλυτερη ομως) Το θεμα λοιπον ειναι οτι παω στον πινακα ελεγχου αλλα δε μπορω να δω κατι για το ποια καρτα γραφικων εχω(για να κατεβασω τους καταλληλους drivers) βασικα ετρεξα κι ενα προγραμμα ,SIW νομιζω πως λεγεται, αλλα και παλι δε βρηκα ακρη. αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Sadman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 gpuz-z is what u need. Συγνωμη για το αγγλικο απλα ηθελα να το πω. http://www.techpowerup.com/downloads/843/TechPowerUp_GPU-Z_v0.1.1.html Kατεβασετο απο εδω.
sYn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 gpuz-z is what u need.Συγνωμη για το αγγλικο απλα ηθελα να το πω. http://www.techpowerup.com/downloads/843/TechPowerUp_GPU-Z_v0.1.1.html Kατεβασετο απο εδω. Συμφωνώ για το προγραμματάκι. Είναι αρκετά καλό. Greeklish απαγορεύονται, όχι αγγλικά ή άλλη γλώσσα.
vaggelisk Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ναι το χρησιμοποιησα το προγραμματακι αλλα δε μου βγαζει τιποτα λεει unknown architecture.παιζει να μην εχει καθολου καρτα γραφικών?βασικα αν ανοιξω το κουτι και δω που συνδεεται η οθονη. αυτη θα ειναι η καρτα? δεν το χω καθολου το θεμα με το hardware
John-lamia Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 βγαλε την καρτα τραβιξε την photo με το κηνητο σου κ post-αρε την να την δουμε....
Sadman Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 λοιπον κατι πιο απλο. Αν η οθονη συνδεετε εκει που υπαρχουνε οι usb,ps/2,serials,ethernet κλπ θυρες τοτε δεν εχεις καρτα γραφηκων,αλλα εχεις onbard. Aν ειναι κατω απο ολα αυτα εχεις.
vaggelisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 τελικα δεν εχω καρτα γραφικων ευχαριστω για τις απαντησεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 δεν γίνεται να μην έχεις κάρτα γραφικών...μάλλον εννοείς ενσωματωμένη (aka onboard )
vaggelisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 με προβληματισες τωρα μαλλον onboard ειναι(δεν το χω το θεμα) υπαρχει πιθανοτητα να παιζουν τιποτα drivers για την onboard? θα το ξανανοιξω να βγαλω foto αν ειναι....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Tι τον ταλαιπωρειτε τον ανθρωπο? Eγκατεστησε το Everest της Lavalys και πηγαινε το GPU και πες μας τι λεει. Επισης μπορεις να μας πεις ποια μητρικη εχεις για να σου βρουμε drivers.
John-lamia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 τραβα μια photo τον κολο του υπολογιστη σου εκει που ειναι ολα τα καλωδια κουμπομενα κ ποσταρε την!!!! τοτε θα δουμε σιγουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.