adi32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ηρθε ενα email που στο To: αναφερει μια αλλη διευθυνση email και οχι τη δικη μου ουτε υπαρχει CC ουτε BCC πως γινεται αυτο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ηρθε ενα email που στο To: αναφερει μια αλλη διευθυνση email και οχι τη δικη μουουτε υπαρχει CC ουτε BCC πως γινεται αυτο? Το BCC δεν φαίνεται ποτέ. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημά του.
adi32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 νομιζα οτι οταν βαζεις bcc δειχνει στον αλλο undisclosed-recipients αλλα απο οτι καταλαβα οταν βαλεις και To: kai Bcc δε βγαζει το undisclosed-recipients αλλα μονο το Το:
-WISE- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εμενα μου ρθε το πρωι ενα μηνυμα απο εναν αποστολεα [email protected].το ανοιξα και δνε ειχε ουτε θεμα ουτε τπτ.ηταν κενο...
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 να πω ότι είναι κάποια e-mail που χωρίς να κάνεις τίποτα (ανοίγοντάς τα μόνο το στένουν σε άλλες επαφές σου..) καλύτερα να σβήνετε ότι e-mail δεν ξέρετε..
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ναι ρε εξυπνακια και αν ειναι τπτ σοβαρο?οπως "αν δεν στλ αυτο το εμαιλ σε 10 ατομα θα πε8ανεις αυριο το πρωι".δεν μπορω να παρω τετοιο ρισκο και να μην το ανοιξω...
stefanos_79 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Λογικα αφου εισαι εδω και εξακολουθεις και ποσταρεις μαλλον τα ανοιγεις ολα!!!Βεβαια ο υπολογιστης σου δεν ξερουμε σε τι κατασταση υγειας ειναι :-)
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 σε παρακαλω! εχω κανει ποστς και ποστς για για το πως θα σωσω το πισι μου!και χαρη σεσας βρισκεται σε καλο δρομο μετα απο αρκετους μηνες!φανταστειτε το προ δεν με πεταει εξω πια!!!!
flo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 εμενα μου ερχεται ενα μαιλ απο μια επαφη στο μσν , ακριβως το ιδιο σχεδον καθε μερα, και δεν το στελνει αυτος.
PETROS13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ναι ρε εξυπνακια και αν ειναι τπτ σοβαρο?οπως "αν δεν στλ αυτο το εμαιλ σε 10 ατομα θα πε8ανεις αυριο το πρωι".δεν μπορω να παρω τετοιο ρισκο και να μην το ανοιξω... :shock::shock: Βέβαια, αυτό μάλιστα είναι σοβαρό! τι θα κάνουμε ...πω πω...το είχα ξεχάσει τελείως..λες να είχα σβήσει και εγώ κανένα τέτοιο μήνυμα κατα λάθος? ... :lol:
-WISE- Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 :shock::shock: Βέβαια, αυτό μάλιστα είναι σοβαρό! τι θα κάνουμε ...πω πω...το είχα ξεχάσει τελείως..λες να είχα σβήσει και εγώ κανένα τέτοιο μήνυμα κατα λάθος? ... :lol: αμαν...δηλαδη αν σταματησεις να γραφεις στο ινσομνια σημαινει οτι βγηκαν αληθινα τα εμαιλ ε??:lol:
PETROS13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αμαν...δηλαδη αν σταματησεις να γραφεις στο ινσομνια σημαινει οτι βγηκαν αληθινα τα εμαιλ ε??:lol: ανόητες προλήψεις για αυτά τα mail αν ήταν αληθινά τώρα θα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.