Προς το περιεχόμενο

Πως ηρθε το email αυτο?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε ενα email που στο To: αναφερει μια αλλη διευθυνση email και οχι τη δικη μου

ουτε υπαρχει CC ουτε BCC

πως γινεται αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ηρθε ενα email που στο To: αναφερει μια αλλη διευθυνση email και οχι τη δικη μου

ουτε υπαρχει CC ουτε BCC

πως γινεται αυτο?

Το BCC δεν φαίνεται ποτέ. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημά του.

Δημοσ.

νομιζα οτι οταν βαζεις bcc δειχνει στον αλλο

undisclosed-recipients

αλλα απο οτι καταλαβα οταν βαλεις και To: kai Bcc δε βγαζει το undisclosed-recipients αλλα μονο το Το:

Δημοσ.

να πω ότι είναι κάποια e-mail που χωρίς να κάνεις τίποτα (ανοίγοντάς τα μόνο το στένουν σε άλλες επαφές σου..)

καλύτερα να σβήνετε ότι e-mail δεν ξέρετε..

Δημοσ.

ναι ρε εξυπνακια και αν ειναι τπτ σοβαρο?οπως "αν δεν στλ αυτο το εμαιλ σε 10 ατομα θα πε8ανεις αυριο το πρωι".δεν μπορω να παρω τετοιο ρισκο και να μην το ανοιξω... :-) :-)

Δημοσ.

Λογικα αφου εισαι εδω και εξακολουθεις και ποσταρεις μαλλον τα ανοιγεις ολα!!!Βεβαια ο υπολογιστης σου δεν ξερουμε σε τι κατασταση υγειας ειναι :-) :-) :-)

Δημοσ.

σε παρακαλω! εχω κανει ποστς και ποστς για για το πως θα σωσω το πισι μου!και χαρη σεσας βρισκεται σε καλο δρομο μετα απο αρκετους μηνες!φανταστειτε το προ δεν με πεταει εξω πια!!!! :-)

Δημοσ.

εμενα μου ερχεται ενα μαιλ απο μια επαφη στο μσν , ακριβως το ιδιο σχεδον καθε μερα, και δεν το στελνει αυτος.

Δημοσ.
ναι ρε εξυπνακια και αν ειναι τπτ σοβαρο?οπως "αν δεν στλ αυτο το εμαιλ σε 10 ατομα θα πε8ανεις αυριο το πρωι".δεν μπορω να παρω τετοιο ρισκο και να μην το ανοιξω... :-) :-)

:shock::shock::shock::shock:

Βέβαια, αυτό μάλιστα είναι σοβαρό!

τι θα κάνουμε ...πω πω...το είχα ξεχάσει τελείως..λες να είχα σβήσει και εγώ κανένα τέτοιο μήνυμα κατα λάθος? ...

:lol::lol:

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock:

Βέβαια, αυτό μάλιστα είναι σοβαρό!

τι θα κάνουμε ...πω πω...το είχα ξεχάσει τελείως..λες να είχα σβήσει και εγώ κανένα τέτοιο μήνυμα κατα λάθος? ...

:lol::lol:

αμαν...δηλαδη αν σταματησεις να γραφεις στο ινσομνια σημαινει οτι βγηκαν αληθινα τα εμαιλ ε??:-D:lol:B)

Δημοσ.
αμαν...δηλαδη αν σταματησεις να γραφεις στο ινσομνια σημαινει οτι βγηκαν αληθινα τα εμαιλ ε??:-D:lol:B)

ανόητες προλήψεις για αυτά τα mail αν ήταν αληθινά τώρα θα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...