Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους δυο ?

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας

Θελω να αγορασω εναν εκτυπωτη αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους δυο,

ο ενας που τον εχει σε ευκαιρια μονο αυτην την ευδομαδα ειναι ο CANON MP210 με 59,90

ευρο, και ο αλλος ειναι ο HP Laser 1005 με 79,90 ευρο, οι αναγκες μου σε εκτυπωση ειναι 4-5 σελιδες την ευδομαδα, εγω πρωσοπικα δεν εχω πηρα με εκτυπωτες, γιαυτο θα

ηθελα καποια βοηθεια για να διαλεξω ποιον και γιατι, ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σας

Θελω να αγορασω εναν εκτυπωτη αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους δυο,

ο ενας που τον εχει σε ευκαιρια μονο αυτην την ευδομαδα ειναι ο CANON MP210 με 59,90

ευρο, και ο αλλος ειναι ο HP Laser 1005 με 79,90 ευρο, οι αναγκες μου σε εκτυπωση ειναι 4-5 σελιδες την ευδομαδα, εγω πρωσοπικα δεν εχω πηρα με εκτυπωτες, γιαυτο θα

ηθελα καποια βοηθεια για να διαλεξω ποιον και γιατι, ευχαριστω.

Εγώ σου προτείνω να πάρεις ΗΡ , έχε υπ'όψην σου όμως ότι ο ΗΡ ο οποίος είναι laser εκτυπωτής και μπορεί να εκτυπώσει μόνο ασπρόμαυρες φωτοτυπίες αλλά η διάρκεια των αναλώσιμων του είναι μεγαλύτερη .Οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα στις εκτυπώσεις είναι αυτό που ψάχνεις.

Φίλε μου ο HP είναι ασπρόμαυρος laser εκτυπωτής, ενώ ο Canon είναι έγχρωμο inkjet πολυμηχάνημα. Δηλαδή, καμιά σχέση.

Το θέμα είναι αν χρειάζεσαι το scanner και τις φωτοτυπίες ή την έγχρωμη εκτύπωση, αν ναι παίρνεις τον Canon 210 (και είναι όντως σε καλή τιμή).

Αν τυπώνεις μόνο ασπρόμαυρα, παίρνεις τον laser. Μέσα έχει toner για θεωρητικά 750 σελίδες. Το ανταλλακτικό του κάνει 60 ευρώ και είναι για 1.500 σελ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

ΥΓ. Μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα USB καλώδιο, γιατί μέσα δεν έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...