Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά εικονας απο pc χωρις Windows σε laptop!!

paliolykos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής...Θέλω να καταγράψω κάποιο πρόγραμμα που τρέχει σε έναν παλιό Η/Υ ρωσικής κατασκευής που δεν έχει windows και δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης με usb...το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να τροποποιήσουμε μια οθόνη tft και να την συνδέσουμε πάνω του..αυτό που ρωτάω είναι ...υπάρχει κάποια οθόνη που να βγάζει έξοδο προς Η/Υ ή έχουν όλες οι οθόνες μόνο δυνατότητα εισόδου????και αν υπάρχει...γίνεται να μεταφέρω την εικόνα του προγράμματος τελικά ή θα είναι αδύνατο λόγω του ότι το πρόγραμμα μου δεν τρέχει σε windows????

Δημοσ.

Για τη μεταφορά της εικόνας από Η/Υ σε οποιαδήποτε οθόνη δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό σύστημα, υπάρχει δεν υπάρχει. Τα πάντα εξαρτώνται απ'την κάρτα γραφικών. Σε επίπεδο laptop τα περισσότερα έχουν κάρτες γραφικών με video out και όχι in. Και επίσης καμμία οθόνη δε βγάζει έξοδο(!). Μάλλον τα μπέρδεψες στην προσπάθεια σου να εξηγήσεις την κατάσταση σου.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι φίλε Αριστείδη...δεν τα έχω μπερδέψει...υπάρχουν απ'οτι ενημερωθήκαμε οθόνες που βγάζουν έξοδο για μεταφορά εικόνας αλλά...τι άλλο...κοστίζουν πανάκριβα....ουσιαστικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορέσω να καταγράψω ότι απεικονίζεται στην οθόνη του Η/Υ που δεν έχει windows με το laptop!!!Δηλ.βάζω να δουλέψει το πρόγραμμα που με ενδιαφέρει στον παλιό Η/Υ και θέλω να καταγράψω το τι γίνεται με κάποιο....οποιοδηποτε τρόπο αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο παλιός Η/Υ δεν έχει την δυνατότητα να συνδέσεις πάνω του τίποτα γιατί έχει....κάτι φυσες που συνδέονται με την οθόνη , το πληκτρολόγιο και το cdrom...αυτό που κατάφερε κάποιος από κάποια εταιρεία είναι να τροποποιήσει την φύσα της οθόνης και πλέον να μπορούμε να συνδέσουμε μια οποιαδήποτε οθόνη της αγοράς στον Η/Υ.Εως τώρα καταγραφαμε το τι γινόταν με την βοήθεια μιας βιντεοκάμερας -κάνοντας κανονική λήψη στην οθόνη του Η/Υ-αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό και έτσι προσπαθούμε να δούμε κάτι άλλο....πως καταγραφατε την επιφανεια εργασιας σας μεσω καποιου προγραμματος πχ camtasia το ιδιο θελουμε καπως να κανουμε και εμεις αλλα επειδη δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε κανενα προγραμμα στον παλιο αυτο Η/Υ ψαχνουμε τροπους να συνδεσουμε ενα laptop και να κανουμε απο εκει την δουλεια μας....ελπίζω να εγινα λιγο περισσοτερο κατατοπιστικος..περιμενω τις αποψεις σας...thanks!

Δημοσ.

Κατι εχω βρει αλλα δεν γνωριζω αν θα αποδωσει...για δεστε εδω μηπως το ξερετε...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616039

Δημοσ.
Κατι εχω βρει αλλα δεν γνωριζω αν θα αποδωσει...για δεστε εδω μηπως το ξερετε...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616039
Αυτό το switch δεν κάνει για τη δουλειά ου το χρειάζεσαι. Επιτρέπει σε ένα σετ πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη να συνδεθεί με δύο υπολογιστές, αλλά δεν επιτρέπει την ανταλλαγή βιντεοσήματος ανάμεσά τους.

Ισως μια λύση θα μπορούσε νάναι κάτι σαν αυτό, ώστε να οδηγήσεις το σήμα της οθόνης σε κάποιο μέσο εγγραφής (Video/DVD-RW/Κάρτα PC-TV). Απώλειες σίγουρα θα υπάρχουν και πάλι, αλλά πιθανότατα πολύ μικρότερες από την λήψη με εξωτερική κάμερα.

Hope it helps.

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα καταφέρατε με κάποιες μετατροπές να μπαίνει οποιοδήποτε dsub (VGA) καλώδιο

οποτε μια σκέψη είναι ένας μετατροπέας VGA-RCA

σύνδεση σε ένα video και σύνδεση σε τηλεόραση

οποτε θα μπορείτε να κάνετε rec από το video

http://www.amazon.co.uk/VGA-to-S-Video-RCA-Adaptor/dp/B000P3UB24/ref=pd_sbs_ce_1/202-9663494-0275818

something like this one ;)

PS:ok τώρα είδα ότι ο γέροντας λέει το ίδιο..

my bad το είχα αφήσει ανοιχτό εδώ και ώρα και δεν υπήρχε η απάντηση του

Δημοσ.

οπως καταφερατε να συνδεσετε μια οθονη tft, θα κανετε το ιδιο και θα συνδεσετε την εξοδο εικονας που πηγαινε στην tft σε μια καρτα συλληψης εικονας(πχ καρτα τηλεορασης κλπ)

Δημοσ.

Λοιπον...ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη αλλα μαλλον δεν γινεται τιποτα απο τα παραπανω γιατι...για να συνδεθει η καινουρια μας οθόνη με τον παλιο Η/Υ εγινε μια τροποποιηση οχι στον πσλιο ρωσικο Η/Υ αλλα στο καλωδιο συνδεσης...δηλ ξεκινα με κατι περιεργα ρωσικα πινακια απο την μερια του Η/Υ και καταληγει σε κανονικη συνδεση με την καινουρια μας οθόνη.Δεν υπαρχει δηλ.δυνατοτητα τροποποιησης του παλιου ρωσικου Η/Υ.Εμεις ομως θελουμε να μεταφερουμε την εικονα της οθονης σε καποιο laptop...γινεται???Ουσιαστικα δηλ.θελουμε οθόνη με μια εισοδο και μια εξοδο η οποια δεν υπάρχει...σωστα???αρα λεω μηπως αν παρουμε μια οθονη με δυο υποδοχες εισοδου(υπαρχει???) και βαλουμε την μια την εξοδο απο τον παλιο ρωσικο Η/Υ και την αλλη την εξοδο απο ενα laptop υπαρχει καποιος τροπος ενναλαγης εικονας στην οθονη ετσι ωστε να βαλω καποιο προγραμμα καταγραφης πχ camtasia απο το laptop να κανω εναλλαγη και να καταγραψω το προγραμμα του παλιου ρωσικου Η/Υ???Φανταστικο σεναριο ή γινεται????και αν δεν γινεται τι προτεινεται???Με τα παραπανω καλωδια που μου ειπατε δυστυχως δεν γινεται γιατι δεν μπορω να τα κουμπωσω και στους δυο Η/Υ αλλα μονο στο laptop αφου ο παλιος ο ρωσικος δεν εχει τετοια υποδοχη συνδεσης οπως ολες οι οθόνες!!!!λοιπον???

Δημοσ.

Μια αλλη ιδεα που μου προτεινε ενας συναδελφος ειναι πριν την συνδεση του καλωδιου με τον Η/Υ να μεσολαβησει ενα ειδος διακλαδωτη(υπαρχει????) οπου να μεταφερει τα δεδομενα με το ενα καλωδιο στον Η/Υ και με το αλλο καλωδιο σε μια καρτα TV η οποια με την σειρα της θα μεταφερει τα δεδομενα στο laptop ετσι ωστε να μπορεσει να πραγματοποιηθει η καταγραφη!Τι λετε???Πως σας ακουγεται αυτο σαν ιδεα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...