Mystrider Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 από που κατέβασες αρχεία για να testάρεις την γραμμή? Microsoft μπήκα, Nero και σε κάποια ακόμη που ξέρω πως δίνουν καλή ταχυτητα αλλα τίποτα, με το CFOS είδα μεγάλη διαφορά αλλα νομίζω μπορούσε κ καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 δοκίμασε από το site της Nvidia με download manager...λογικά θα πιάσεις πάνω από 1mb/sec
Mystrider Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τα προγράμματα αυτά θέλουν κάποια ρύθμιση ή όχι? Τέλος, μπορώ να έχω Internet Boost ( cfos ) & download manager ( IDM ) μαζι ή δεν έχει σχέση?
Acid-Burn Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι δεν χρειάζονται κάποια ρύθμιση για να παίξουν και ότι μπορείς να έχεις και internet boost και download manager μαζί μιας και είναι διαφορετικά προγράμματα(το πολύ πολύ το download manager να μην boostάρει παραπάνω το download) Ποιό από τα 3 έκανες download? Είπα να το δοκιμάσω κι εγώ έτσι για να δω τι παίζει :p
Mystrider Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι δεν χρειάζονται κάποια ρύθμιση για να παίξουν και ότι μπορείς να έχεις και internet boost και download manager μαζί μιας και είναι διαφορετικά προγράμματα(το πολύ πολύ το download manager να μην boostάρει παραπάνω το download) Ποιό από τα 3 έκανες download? Είπα να το δοκιμάσω κι εγώ έτσι για να δω τι παίζει :p Βασικά δοκίμασα την trial έκδοση του CFOS και κατέβαζε σα τρελό, χτές κατέβασα απο torrent τη full έκδοση του "cfos Internet boost" ( άλλη έκδοση ) και πάλι βελτιώθηκε αλλα όχι όπως πρίν με την trial, ίσως ήταν της στιγμής όμως και στρώσει δε ξερω ακόμη. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως είχα δεί μέχρι 100 kb/s το πολύ να κατεβάζει και με το που έβαλα το cfos κατέβαζε 3 αρχεία απο 200-400kb το καθένα
Drakos25 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Φίλε, προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλοι οι παροχείς είναι πλέον το ίδιο. Μεγάλο ρόλο για την σύνδεσή σου παίζουν η ποιότητα των καλωδίων σου και απόστασή σου από το dslam. Αυτό μπορείς να ελέγξεις και μόνος σου από το router σου. Δες τι SNR και attenuation έχεις, αυτά βρίσκονται στις ρυθμίσεις του router . Τιμές του SNR στα 12db και πάνω είναι καλά και attenuation μέχρι τα 33 db. Γνωρίζοντας αυτά μπορείς να ξέρεις περίπου τι να περιμένεις από τον παροχέα σου και αν όντως στο δίνει. Εγώ έχω βάλει Tellas το router μου ήταν κλειδωμένο στα 10Μbps αλλά κατέβαζα άθλια, με 100-150kB. Τους πήρα τηλέφωνο, τους τα έχωσα και τώρα κατεβάζω σταθερά με 900KB-1MB. Ίσως να θέλουν και λίγο το καντήλι τους. Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα.
SiMP Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 24Mbit και εδώ κ 2 μέρες που ενεργοποιήθηκε κατεβάζω με ...2.4mbit . 220 κ λεω κ ευχαριστώ. Δοκίμασα όσα εχουν αναφερθεί σε αυτο και σε όλα τα υπόλοιπα posts κ εδω κ στο adslgr καμία αλλαγή. Τους πήρα τηλ και αναμένω. Το γράφω εδώ γιατι ο τίτλος του post ταιριάζει γάντι.
sbartsa Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 'Eχω βάλει ADSL 2play 24 Mbps της HOL.Μένω στον 'Aγιο Ελευθέριο και υποτίθεται θα έπιανα παρα πολύ καλές ταχύτητες.Η ταχύτητα μετά βίας που φτάνει τα 10Mbps ενώ ακόμα δεν μου έχουν συνδέσει το τηλέφωνο.Δηλαδή πληρώνω περίπου 17E περισσότερα για υπηρεσίες που δεν έχω...Αίσχος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 στα πόσα κλειδώνει το router σου?
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Να χρησιμοποιεις συνεχεια IDM. Με τις σωστες ρυθμισεις μπορεις να ρουφηξεις το 100% της γραμμης σου.
red7genius Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 o IDM μπορει να μπουσταρει ολες τις συνδεσεις? ρωταω γιατι εγω εχω 1mbps...αξιζει να το βαλω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 για πάνω από 2mbit γραμμές κάνουν δουλειά οι download managers...πιο πριν δεν έχει νόημα παρά μόνο για pause/resume
twistovios Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι? Ένας download manager, επιφέρει διαφορά και όταν κατεβάζω torrents?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 όχι βέβαια...μόνο για direct downloads...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.