Προς το περιεχόμενο

ADSL 24 Mbps?? Πούντα????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πρόσφατα έβαλα adsl 24 Mbps, μένω Καλαμαριά που υποτίθεται είμαι "δίπλα" στον κόμβο τους, το θέμα είναι οτι η ταχύτητα μου είναι απίστευτα χαμηλή και μάλιστα έχω και συχνά "κενά" - "πέφτει" το Internet. Τα adsl speed tests μου δείχνουν 1170 kb/s στη καλύτερη... που και πάλι έως 100 kb/s έχω καταφέρει να κατεβάσω.

To routeraki λέει 14650 Kb/s download μεσα στο status panel του, όμως ακόμη και σε download μέσω της Nvidia download ( driver download ) center φτάνω μέχρι και τα 100 kb στη καλύτερη και όχι σταθερά! Μήπως φταίει που σύνδεσα to router με την USB και όχι με την Ethernet?

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι να κάνω για να έχω το maximum της γραμμής μου?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα ήταν προτιμότερο να συνδέσεις τον υπολογιστή μέσω της Ethernet.

Επίσης να κάνεις χρήση κάποιου Download Manager.

• Super Moderators
Δημοσ.

ethernet ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, download manager ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, κατέβασμα αρχείων από Nvidia,ATI,Microsoft, Logitech (με τον download manager προφανώς)

τέλος δεν κάνουμε ΠΟΤΕ speedtests σε γραμμές πάνω από 3-4mbit...βγάζουν ότι να'ναι αποτελέσματα...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, μάλλον κάπου εκεί κάνω το λάθος, γιατί ειπα δέν μπορει, αντε οχι 2mb/s αλλα ούτε 1?

Θα τα δοκιμάσω όλα αυτα και θα σας πώ, btw προτείνετε κάποιο download manager? Επίσης θέλει κ ρυθμίσεις ή απλα κατεβάζω τα αρχεία μέσω αυτου?

Thank you!

Δημοσ.

Καλημέρα κ πάλι, λοιπον, άλλαξα σε Ethernet, τίποτα.. η ίδια ταχύτητα, απλα παρατήρησα οτι κατεβάζω με 40-50 kb/s ένα αρχείο και όταν κατεβάζω παράλληλα 2-3 αρχεία τότε όλα κατεβάζουν με τόσο, δηλαδη πάει στα 150kb/s όμως όχι σε ένα αρχείο, έπειτα εγκατέστησα το C-FORCE, ενα και καλά Internet speed up πρόγραμμα για όσους το γνωρίζουν, και τότε έγινε το μπάμ, κατέβαζα 3 αρχεία με 250 - 400 - 300 kb/s έκαστο!!!

Σεβαστή διαφορά έτσι? Να μήν γίνομαι κ άπληστος, όμως... μήπως θα μπορούσε και καλύτερα?? :devil:

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κανε εναν κοπο και περνα τον IDM,και δεν θα χασεις!!

Πιο συγκεκριμενα σου λεω το εξης..Σπιτι συγχρονιζω στα 18mbit.

Κατεβαζοντας με IDM ταυτοχρονα περιπου 8 αρχεια (rar συγκεκριμενα μιας ταινιας)απο rapidshare εφτασε στο συνολο περιπου 2mb/s!!! Καθολου ασχημα ετσι???

Τωρα εσενα που το routerακι σου λεει 14650...μια χαρα πιστευω θα κατεβαζει με 1,50-1,55 mb/s!

Δημοσ.

Το κατέβασα χτές αλλα δεν το εγκατέστησα, θα το βάλω και αυτο να δούμε, αυτο είναι dowlnload manager ή Internet Speed up program?

Δημοσ.

Download manager ειναι,αλλα ετσι κι αλλιως ολα τα download manager ειναι και speed-up αφου σου διαχειριζονται την dsl σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Σα να την σπρωχνουν προς τα ορια της!

Δημοσ.
Καλημέρα κ πάλι, λοιπον, άλλαξα σε Ethernet, τίποτα.. η ίδια ταχύτητα, απλα παρατήρησα οτι κατεβάζω με 40-50 kb/s ένα αρχείο και όταν κατεβάζω παράλληλα 2-3 αρχεία τότε όλα κατεβάζουν με τόσο, δηλαδη πάει στα 150kb/s όμως όχι σε ένα αρχείο, έπειτα εγκατέστησα το C-FORCE, ενα και καλά Internet speed up πρόγραμμα για όσους το γνωρίζουν, και τότε έγινε το μπάμ, κατέβαζα 3 αρχεία με 250 - 400 - 300 kb/s έκαστο!!!

Σεβαστή διαφορά έτσι? Να μήν γίνομαι κ άπληστος, όμως... μήπως θα μπορούσε και καλύτερα?? :devil:

Ευχαριστώ!

Να ρωτήσω αυτό είναι το site του c-force?

http://www.cfos.de/

αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ!

από που κατέβασες αρχεία για να testάρεις την γραμμή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...