v0rtex Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ένα συγκεκριμένο παιχνίδι εχεις αποπειραθεί τόσες φορές να γράψεις η εχεις δοκιμάσει 3-4 διαφορετικά ? το λέω γιατί αν το παιχνίδι που δοκιμάζεις δεν έχει stealth δε θα το φορτώνει έτσι και αλλιώς. Τσεκαρέ το .ISO στο Mulleter.
Mystrider Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλημέρα Vortex, βασικά 3-4 διαφορετικά όχι δεν δοκίμασα, 2 δοκίμασα και αυτα δεν είμαι σίγουρος οτι το καθένα το έκαψα με την κάθε περίπτωση, θα το κοιτάξω κ αυτό που μου λές, σε ευχαριστώ!
v0rtex Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 sorry μπαρούφα σου είπα ...θα σου έβγαζε πρόβλημα στο stealth check του XBC αν δεν είχαν stealth.. δεν έχω πιει καφέ ακόμα πήγαινε πάρε ενα pioneer να ξεμπερδεύεις.
Mystrider Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Α φιλαράκι μου έκανες μεγάλο κακό, το container με τα Mulleter έρχεται!Ναί μωρε θα πάω να πάρω ενα Pioneer, αν δέν τα γράψει πάλι θα βγάλω σε δημοπρασία τa writer και θα δωρίσω τα χρήματα σε ερευνητικό κέντρο καψίματος x360 games.
christos.p25 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 δοκίμασε κ δισκάκια που είχες γράψει παλαιότερα να δεις αν σου βγάζουν κ αυτά προβλήματα, υπάρχει η πιθανότητα να τα φτύνει το drive του xbox κ να μην φταίει το recorder σου.
kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1909918&postcount=1534
Mystrider Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 δοκίμασε κ δισκάκια που είχες γράψει παλαιότερα να δεις αν σου βγάζουν κ αυτά προβλήματα, υπάρχει η πιθανότητα να τα φτύνει το drive του xbox κ να μην φταίει το recorder σου. Παίζει κανονικά τις κόπιες που είχα χωρίς θόρυβο όταν τις "διαβάζει", σε αυτά που έγραψα κάνει θόρυβο, μάλλον γιατί δεν μπορεί να τα τρέξει. Θα πάω να πάρω το Pioneer που προτείνατε, μόνο να μή το πάρω άδικα γιατι θα κάνω συλλογή απο dvd drives! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας, έμαθα τουλάχιστον ποιά είναι η σωστή διαδικασία.
Mystrider Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1909918&postcount=1534 Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο, φένεται καλό! Αυτό που κρατάω βασικά είναι ο συσχετισμός του x360 Hitachi drive και του Pioneer, δηλαδή προτείνεται το συγκεκριμένο Pioneer για αντιγραφές ( όταν Hitachi drive ) x360 games? ( Βρήκα το PIONEER DVR-115DBK BLACK BULK, κάνει επίσης πιστεύω για copies ε? ) Ευχαριστώ!
v0rtex Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 χεχεχε .. ρε συ Mystrider μετά από 4 σελίδες posts ακόμα ρωτάς αν κάνει ?
Mystrider Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 χεχεχε .. ρε συ Mystrider μετά από 4 σελίδες posts ακόμα ρωτάς αν κάνει ? Τι να κάνω ρεσυ Vortex, στα forum ξέρεις πως πάει, ο άλλος μπορεί να σε πείσει να αγοράσεις ποδήλατο που πετάει κ αύριο να διαβάσεις οτι έκανε λάθος..! Απλά επειδή έγραφε για λίγο πιο παλιά μοντέλα ρεσυ γιαυτο ξαναρώτησα, αμάν, αμάν!!
Mystrider Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Και ναί λοιπόν, πήρα το Pioneer!Τα δισκάκια γράφονται αμέσως στο CD CLONE και παίζουν μια χαρά στο XBox360, thank you all!
Lethin1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε παιδια σορρυ αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος, πως φλασαρεται το XBOX 360?
v0rtex Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 αν πάρεις απ τα καινουργια που εχουν BenQ drive, χρειάζεσαι εναν υπολογιστή με via η nforce chipset, ενα usb stick και ενα sata καλώδιο. Αν δεν έχεις via/nforce mobo, αγοράζεις μια κάρτα PCI SATA VIA6421.
tsorelas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ενας τροπος που εγω γραφω και οι φιλοι μου ολοι με ασχετα dvd-roms εγω LG παλιο ειναι με imgBurn και οχι αποκλειστικα με verbatim αν και αυτα βαζω τωρα ειναι με το imgburn και πας στα settings/tools/write και βαζεις εκει που λεει layer break , user specified τον αριθμο 1913760 δεν ξερω τι ειναι ακριβως ο αριθμος αλλα κανει δουλεια...
ripperakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδια το PIONEER DVR-215DBK το έχει δοκιμάσει κανείς για εγγραφές παιχνιδιών XBOX 360; Σκέφτομαι να το προτιμήσω επειδή είναι SATA...ή μήπως να αγοράσω το PIONEER DVR-115DBK;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.