Προς το περιεχόμενο

Burn Xbox360 torrents - help!

Mystrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα όταν τα έγραφα με LG τα μισά DVD ενώ έλεγε επιτυχής, δε τρέχαν στο Benq. Δεν έβγαζε Dirty Disk. Απλά δε ξεκίναγαν καν.

Μετά είπα να δοκιμάσω το παλιό μου Recorder Samsung και δεν έχω ούτε ένα καμένο πια.

Benq Drive, με Philips δισκάκια, και Samsung Recorder= 100% αποτέλεσμα για μένα.

Ούτε ένα κόλλημα η Dirty Disk.

Δημοσ.

με xbox back up creator.κατεβαζεις το torrent κανεις unrar.μετα γραφεις με speed 2.5 το dvd αρχειο.δεν παιζει ρολο η μαρκα dvd writer εγω εχω γραψει καμια δεκαρια με ενα optiarc σε λαπτοπ!παντα verbatim ομως.:-)

Δημοσ.

Λοιπόν, διόρθωσα το VideoSplit και έκαψα μετά το *.dvd file με το clone cd, αυτό ήταν το last δισκάκι DL που είχα κ δέν έπαιξε... χαχαχχαχ :cry:

Δημοσ.

Εγώ τα καίω με το xbox backup creator και δισκάκια verbatim

Αφού έχεις βάλει το κενό δισκάκι στο drive, ενεργοποιείται η επιλογή start στο Write.

Αφού πατήσεις start, διαλέγεις το αρχείο που έχει κατάληξη dvd και το καις με ταχύτητα 2.4

Εχω γράψει 30 παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και σε κανένα δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα.

Απλά παίρνει γύρω στα 45-50 λεπτά να γραφτεί με αυτή την ταχύτητα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Υπάρχει περίπτωση να τρώει κάποια κολήματα το παιχνίδι λόγω μάρκας σε δισκάκι;

Έχω μέσα σε όλα, το Rainbow Six Vegas 2 και το Assassin's Creed. Στο R6V μου τρώει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ slowdowns όταν βγαίνουν πολλοί εχθροί και στο Assassin's μερικές φορές "παγιδεύομαι" μέσα σε μικρά κτίρια που δεν έχουν καν πόρτες για να μπω και χρειάζεται restart. :fear:

Τα δύο παραπάνω τα έχω γράψει σε philips σε 4πλή ταχύτητα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Λοιπόν, διόρθωσα το VideoSplit και έκαψα μετά το *.dvd file με το clone cd, αυτό ήταν το last δισκάκι DL που είχα κ δέν έπαιξε... χαχαχχαχ :cry:

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είναι το xbox σου τσιπαρισμένο/φλασαρισμένο; :rolleyes:

Δημοσ.

Όλα Dirty Disk βγάζουν;

Από πού τα πήρες τα Verbatim;

Εγώ απ' την αρχή χρησιμοποιώ τα Philips και είπα να δοκιμάσω Verbatim επειδή λέγαν οτι είναι τα Best. Πήρα από ένα καλάθι στο Media Markt μια δεκάδα και ότι έγραψα, ναι μεν παίζουν, κολλάνε συνέχεια όμως! Ειδικά τα βιντέακια στα Games, παίζουνε διακεκομμένα!

Νομίζω παίζει ρόλο σε τι "Made in" είναι, για την ποιότητα τους...

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατι το κουράζετε, αντι να δώσετε 70ευρώ για να πάρετε ΕΝΑ παιχνίδι πηγαίντε και δώστε: 25 για ενα PIONEER dvdrw και 20ευρω για 10 VERBATIM δισκάκια, ακολουθείτε 2-3 απλές οδηγίες στην εγγραφή και τα παιχνίδια ΠΑΙΖΟΥΝ .. μην τρελαθούμε.

Εχω γράψει πάνω απο 50 παιχνίδια και δεν μου έχει χτυπήσει ούτε ένα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Γιατι με το cloneCD ? XBC δεν είπαμε ?

πλάκα πλάκα .. όπως αναρωτιέται και ο saxon .. είναι το xbox σου φλασαρισμένο ??

Δημοσ.

Καλημέρα σας και πάλι! Ρεσείς είπαμε είμαι νέος στις εγγραφές x360 games αλλα flasharismeno xbox έχω, copies παίζω εδω και πόσο καιρό, εγραψα ώς τώρα σε CookiesXbox360burner, ImgBurn, Clonecd και δέν έπαιζε τίποτα, με XBC δέν έγραψα τίποτα, νόμισα οτι διορθώνω το Videosplit μόνο στο XBC και γράφω στο Clonecd, θα πάρω σήμερα και Verbatim και Philips dvds αν πάλι δεν γραφτεί τίποτα θα πάω να πάρω ενα Pioneer να δούμε.

Ευχαριστίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...