Mystrider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλημέρα, Ηθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τη σωστή διαδικασία "γραψίματος" ενός torrent xbox360 παιχνιδιού σε dual layer dvd. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω όλη τη διαδικασία που ακολούθησα έως τώρα μήπως μπορέσει κάποιος να μου πεί πού έκανα λάθος, σας ευχαριστώ! ( έχω κάψει πόσα δισκάκια dual layer και κοστίζουυυν!! ) Κατεβάζω PAL παιχνίδι απο Torrent, χρησιμοποίησα το software Cookiesxbox360burner αλλα δέν κατάφερα να γράψω game που να παίζει.., δοκίμασα χτές το Imgburn και ενω τελείωσε η εγγραφή μια χαρά όταν βάζω το dvd στο xbox360 ακούγεται ένας θόρυβος όταν το διαβάζει και στο τέλος μου λέει "Unreadble disc" και καθαρίστε το dvd κλπ κλπ. Χρησιμοποιώ Plextor PX-800A DVD DL writer με Verbatim δισκάκια DL, φορτώνω τα .dvd files, έχω βάλει στο settings - Write - το νούμερο του Lbreak ( 19..κλπ, δε το θυμάμαι ακριβώς τώρα ), επίσης το απαραίτητο command line του Plextor, με DVD-DL Media - DVD Rom και γράφω και με "Verify".. Τί δεν κάνω σωστά???? Ευχαριστώ εκ των πρωταίρων.
v0rtex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 σωστά τα κάνεις, καλά τα plextor αλλά αφού δε κάνει τη δουλειά που θες πάρε ένα pioneer.
Mystrider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δηλαδή μπορεί να φταίει η μάρκα του DVD Writer?? Έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό? " PIONEER DVR-115DBK BLACK BULK "
v0rtex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 είναι αρκετοί που είχαν προβλήματα με άλλα writers, εγώ με ένα LiteOn (καινούργιο κιόλας) που είχα πιο παλιά μου βγήκε η ψυχή για να καταφέρω να γράψω ένα παιχνίδι που να παίζει.
Mystrider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Να πάρω αν είναι αυτό PIONEER DVR-115DBK BLACK BULK? Το θέμα ειναι σίγουρα φταίει το Plextor? Να μην αγοράζω τσάμπα νέο
vision Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Η διαδικασία που κάνω εγώ είναι η εξής: 1) Κατέβασμα...εεε λάθος έχω το iso ήθελα να πω. 2) Τσεκάρισμα με xboxbackup creator αν στο Stealth check είναι όλα pass. 3) Kάψιμο με cloneCD με Verbatim δισκάκια. Χρησιμοποιώ ένα παλαιότερο nec και όλα οκ.
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Να πάρω αν είναι αυτό PIONEER DVR-115DBK BLACK BULK? Το θέμα ειναι σίγουρα φταίει το Plextor? Να μην αγοράζω τσάμπα νέο Το εχω και ειναι πολυ καλο για xbox games.Αγορασε το ΑΦΟΒΑ
Mystrider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και τον τρόπο με Clone dvd kai Xbox backup creator και αν δεν πιάσει κ αυτο θα πάρω το Pioneer. Ευχαριστώ για τη βοήθεια νάστε καλα
Mystrider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Clone CD? Α οκ thanks νόμισα μπερδεύτηκες!
Mystrider Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μου φένεται θα εγκαταλείψω το άθλημα, πάλι έκαψα 3 δισκάκια.., δοκίμασα τα πάντα, όπως είπατε, συνεχώς έχω επιτυχής εγγραφή όμως αρνείται να παίξει στο xbox360. Υπάρχει κάτι που δέν κάνω? Κατεβάζεις το torrent, ρυθμίζεις το Imgburn με το LayerBreak κωδικό για xbox360, βάζεις booktype / DVD-DL Media ή Temporary Media / DVD-ROM, φορτώνεις το *.dvd file, εγγραφή στα 2 - 2.4 speed + verify με δισκάκια Vermatim DVD+ DL σε Plextor PX800A DVD - DL Writer, τι άλλο, τιιι???
v0rtex Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 το πρώτο μου 360 με hitachi που είχα πιο παλιά αρνούνταν να φορτώσει παιχνίδι που δεν είχε SplitVid, ολως τυχαίως το πρώτο παιχνίδι που κατέβασα δεν είχε SplitVid ... ε χάλασα 3-4 δισκάκια μέχρι να το πάρω χαμπάρι. Ετσι απο περιέργεια, ρίξε μια ματιά με το XBC (Image Tools > Stealth Check) στο .ISO που προσπαθείς να γράψεις... έχει SplitVid ?
Mystrider Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έλεος.. χτές έκανα αυτο που λές και μου έβγαλε όλα PASS εκτός απο αυτο που λές ( SplitVideo ) εκεί έλεγε Fail.. , οπότε είναι αυτο? Και τί έκανες γιαυτό?? Έχω και Hitachi firmwire στο xbox360 αν εννοεις αυτο..
v0rtex Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 στο XBC λιγο πιο κάτω απ' το "Stealth Check" έχει το "Convert to SplitVid" ... πάτα αυτό να στο φτιάξει και δοκίμασε να το ξαναγράψεις. υ.γ. στον οδηγό που σε παρέπεμψα χτες/προχτές με pm να κοιτάξεις το αναφέρω αυτό με το splitvid...
Mystrider Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν είναι αυτό κερνάω μπουζούκια με 6 φιάλες και endless λουλούδια!!! ( καλό μήνα είπαμε? ) Θα σου πώ τι έγινε το απόγευμα, ευχαριστώ πάντως ρεσυ για τη βοήθεια! υ.γ : αν σου πώ οτι μόνο το tutorial δε θυμήθηκα να δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.