Προς το περιεχόμενο

Φορητός Innovator?

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Ο αδερφός μου σκέφτεται να αγοράσει φορητό υπολογιστή και είναι πρόθυμος να διαθέσει μέχρι 1100 ευρώ. Επειδή θέλει να παίζει και κανένα παιχνιδάκι χρειάζεται και μια καλή καρτα γραφικών. Απότι είδα οι καλύτερη κάρτα που μπαίνει στα φορητά σε αυτό το έυρος τιμής είναι η 8600gt. Καλό θα είναι επίσης να έχουμε και επεξεργαστή ικανό κατα προτίμηση intel Ε8@@@, μεγάλο δίσκο και bluetooth. Αφού ψάξαμε πέσαμε πάνω σε αυτόν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909161

Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης και όσον αφορά τις επιδόσεις μάλλον έχει τις καλύτερες προδιαγραφές σε αυτά τα χρήματα. Έχει κανείς innovator, να μου πει γνώμες, αν αξίζει ποιοτικά, αν είναι αξιόπιστος, αθόρυβος, ξέρει κανείς ποια εταιρεία τους κατασκευάζει, ή αν υπάρχει κάτι άλλο με καλές προδιαγραφές σε άλλη μάρκα να μου προτείνει;

Τέλος βρήκα και αυτόν από multirama http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=140350 Ξεφεύγει λίγο παραπάνω η τιμή του αλλά και αυτός είναι πολύ καλά εξοπλισμένος. Αυτόν ξέρετε ποια εταιρία τον κατασεκυάζει; Ποιοτικά είναι καλύτερος από τα innovator? Κάθε πρόταση-παρέμβαση είναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

παραθέτω μια χθεσινή απάντηση στο ίδιο ερώτημα. Ακριβώς το ίδιο ισυει και για τον αδερφό σου.

Από τη στιγμή που διαθέτεις τέτοιο ποσό η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι επώνυμο όπως το A200-23U.

Αν παρόλα αυτά θέλεις κάτι πιο ισχυρό built to order τότε θα πρότεινα το MULTIRAMA FL-G 8300.

Σίγουρα δεν θα έπερνα το φορητό από το eshop. Αυτλη η λογική "γουρούνι στο σακί" δεν ταιριάζει σε αυτές τις αγορές. Αμα δεν μπορείς να το δεις να το περιεργαστείς το φορητό πριν το αγοράσεις...

Το έχεις δει ποτέ?

Δημοσ.

Δλδ τουλάχιστον ποιοτικά θεωρούνται καλύτερα τα multirama. Έχουν 3 χρόνια εγγύηση και το θετικό ειναι οτι στη Ρόδο υπάρχει κατάστημα multirama. Το αν δεν εχει κάρτα τηλεορασης ή αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων δε με απασχολεί. Είναι αρκετά δυνατός ο fl-g 8300. Έχει δουλέψει κανένας τέτοιον; Ποιοτικά είναι καλός;έχει καλή συναρμολόγηση;

Όσον αφορα τον Toshiba, η HD2600 σε σχέση με την 8600gt σε τι επίπεδο βρίσκεται; Τους acer πως τους βλέπετε; Αυτός πχ;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074687

Δημοσ.

Σίγουρα όχι τον Innovator και σίγουρα όχι απο e-shop. Αν κοιτάξεις για acer θα σου πρότεινα αυτόν μιας και έχει 17άρα οθόνη και blu-ray (και όχι HD-DVD drive που έχουν αποσυρθεί). Τώρα για acer παίζεις με τις πιθανότητες πιστεύω, για το αν θα σου βγει ελλατωματικό ή όχι.. Για τους φορητούς του multirama δεν έχω και πολλά να πω, αφού δεν ξέρω πως έχουν εκεί τα πράγματα. Εγώ πάντως στη θέση σου θα διάλεγα acer μιας και είναι πιο γνωστή μάρκα, αλλά για λιγότερο ρίσκο ΙΣΩΣ διάλεγα το notebook του multirama (για την εγγύηση και το service). Πάντως ρίξε και μια ματιά στα laptop του πλαισίου (τα καινούρια πάντα).

Δημοσ.
Σίγουρα όχι τον Innovator και σίγουρα όχι απο e-shop. Αν κοιτάξεις για acer θα σου πρότεινα αυτόν μιας και έχει 17άρα οθόνη και blu-ray (και όχι HD-DVD drive που έχουν αποσυρθεί). Τώρα για acer παίζεις με τις πιθανότητες πιστεύω, για το αν θα σου βγει ελλατωματικό ή όχι.. Για τους φορητούς του multirama δεν έχω και πολλά να πω, αφού δεν ξέρω πως έχουν εκεί τα πράγματα. Εγώ πάντως στη θέση σου θα διάλεγα acer μιας και είναι πιο γνωστή μάρκα, αλλά για λιγότερο ρίσκο ΙΣΩΣ διάλεγα το notebook του multirama (για την εγγύηση και το service). Πάντως ρίξε και μια ματιά στα laptop του πλαισίου (τα καινούρια πάντα).

Επειδη δεν μπορω να ανοιξω το λινκ του πλαισιου που μου εστειλες, θα τον κοιταξω ξανα αργοτερα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τους acer αλλα δεν μπορω να παραβλεψω τις δυνατοτητες του, και γι'αυτο μαζέυω απόψεις. Τον innovator μάλλον τον απορρίπτω και αρχίζω πλέον να εστιάζω σε acer και multirama. Οι προδιαγραφες των μοντελων ειναι αρκετα κοντα, όπως και η τιμή τους. Το πλαίσιο προσπαθώ να το αποφύγω γιατί μένω Ρόδο και δεν έχει υποκατάστημα. Με τη πρώτη βλάβη δλδ και στα πλαισια της εγγύησης τα πιάνω τα λεφτά μου με χρονοβόρες (και ίσως λίγο ρισκαδόρικες) αποστολές στην Αθηνα. Για τα multirama δεν ξέρω για το service ή την πολιτική επισκευής και αντικατάστασης, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα απο e-shop. Τα ζυγίζω απο τη μια και την άλλη και βλέπω οτι τα μουλτι δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση. Αν αντέξει 3 χρόνια (ακόμα και αν βγάλει κάτι μεσα στα 3 χρόνια θα επισκευαστεί δωρεάν) δεν θα έχω παράπονο. Έτσι κι αλλιώς μετά το πέρας της εγγυήσεως θα είναι ένα παλιό ψιλοξεπερασμένο μηχάνημα. Οι acer βλέπω δίνουν 1 χρόνο (αν και κανονικά ισχύουν 2). Θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιων που ίσως έχουν multirama φορητο

Δημοσ.

Προσπάθησε ξανά να ανοίξεις τη σελίδα του πλαισίου, το είχα γράψει λάθος. Νομίζω πάντως πως το λάπτοπ της acer είναι πολύ καλή επιλογή.. Αυτά από μένα.

Δημοσ.

Όσον αφορα τον Toshiba, η HD2600 σε σχέση με την 8600gt σε τι επίπεδο βρίσκεται; Τους acer πως τους βλέπετε; Αυτός πχ;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074687

Ορίστε ένα link που δείχνει τις δυνατότητες για κάρτες γραφικών φορητών υπολογιστών.

Οσο αναφορά τα Acer, θα το γράψω κομψά για να μην παρεξηγηθεί κανένας, θεωρώ ότι εφόσων διατήθεται ένα τέτοιο ποσό υπάρχουν άλλες εταιρείες που έχουν προτεραιότητα.

Ξαναγράφω ότι πρώτη μου επιλογή θα ήταν ο Toshiba και μετά όλα όσα έγραψα ακόμα και αν υστερεί σε επεξεργαστή και μνήμη.

Δημοσ.

Λοιπόν χτες πήγα και είδα τον Μultirama HQ FORCE FL-G 7500 o οποίος βγαίνει στα 1048ε. Φαινόταν αρκετά ποιοτικός αν και το πλαστικό του στην εσωτερική πλευρά και δεξια αριστερα απο το touchpad δε μου γεμισε και τοσο το μάτι μιας και ήταν σε ένα ημιγυαλιστερό ημισαγρέ πλαστικό που θύμιζε μηχανήματα περασμένων ετών. Δεν έτριζε πάντως,η οθόνη ήταν καλή, ο σκληρός της wd και το dvd optiarc. είχε μεγαλύτερη μπαταρία (9cells) και φαινόταν αρκετά εργονομικός. Ο πωλητής μου είπε να πάω οποτε θέλω με οτι προγραμματα, παιχνίδια έχω να τα δοκιμάσω εκει για όση ώρα θέλω, και για την εγγύηση μου είπε οτι συνήθως μέσα σε 5-7 μέρες επισκευάζεται. Έρχεται με βιστα αλλά και οδηγούς για xp. Το μοντέλο ήταν το FL90 όπως έγραφε στο κάτω μέρος του το σασί άρα είναι κατασκευασμένο από την compal. Όλα ήταν ειδυλλιακά αλλά αυτό το μουντό μάυρο το παράξενης υφής πλαστικό και το άσχημο σχέδιο δεν μου καθόταν με τίποτα σε σημείο που σκέφτομαι σοβαρά να χάσω λίγο (ή πολύ)σε επιδόσεις και να πάω προς Toshiba και δη αυτό P200d-12o http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079913. 17'' οθόνη, HDMI, 6 usb, καλός turion (αν και οχι c2d) και ικανοποιητική κάρτα γραφικών. Για το δισκο δεν καταλαβαινω τι παιζει, μιας και το πλαισιο και το e-shop τον δινουν στα 250γβ, ενω τα multirama και το you στα 200 σε σημειο που αναρωτιεμαι αν βγήκαν 2 εκδοχες. Στην επισημη σελιδα της τοσιμπα παντως ειναι στα 250γβ. Έχω αρχίσει να κλίνω προς τα εκεί. Εχοντας μαλιστα δουλεψει και 2 Α200 με TL52 και TL58 και οντας ικανοποιημενος απο την ποιοτητά και την πρακτικότητά τους ψήνομαι. Τα σχόλια όπως παντα ευπρόσδεκτα

Δημοσ.

Μόλις είδα οτι το e-shop έφερε και φορητό asus με c2c T8300 και geforce 9500gs.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908169 Απότι βλέπω πάντως από το λινκ που έδωσε ο μιχάλης ξεπερναει την 8600gt...Δύσκολα τα πράγματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...