Προς το περιεχόμενο

Τα κινητά σκοτώνουν περισσότερους από όσους το κάπνισμα, αποφαίνεται Βρετανός γιατρός

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλλον έχει pda. Με airplane mode το κινητό δε λειτουργεί αλλά οι υπόλοιπες λειτουργείες είναι οκ. Το ξυπνητήρι δε λειτουργεί όταν το pda είναι κλειστό (τουλάχιστον σε όσα ξέρω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι ειναι αυτο το "Airplane Mode" ? χαρακτηριστικό συγκεκριμένης μάρκας;

Το ξυπνητήρι ενεργοποιήται και με σβηστό το τηλέφωνο (κουμπί ON/OFF).

εκτός αν "απενεργοποιώ εντελώς" εσυ εννοεις να το ανοίξω και να του βγάλω τη μπαταρία... (το κάνει κανείς; )

Και το iPhone που έχω τώρα, και το Motorla V360 που είχα πριν έχουν το Airplane Mode. Με το mode αυτό απενεργοποιείται οποιαδήποτε είδους ακτινοβολία (είτε το modem του κινητού, είτε το wifi, είτε το bluetooth).

Πραγματικα σοκαριστηκα με αυτα που βλεπω!!!:confused:

Θυμαμαι τη θεια μου που με εκανε κυρηγματα καθε μερα για το κινητο και την ακτινοβολια (oχι επειδη ηξερε τιποτα, ολα απο το ευαγγελατο τα ακουγε) αλλα ποτε δεν προσεχα σε αυτα που ελεγε. Κριμα παντως, η ποιο χρησιμη εφευρεση, η αν θελετε απο τις ποιο χρησιμες εφευρεσεις του 20 αιωνα, να μπορει να μας κανει τοσο κακο:shock:

mercyfoul ποια κινητα ειπες απενεργοποιουν την ακτινοβολια?? ειναι εφικτο αυτο σε πολλα κινητα??

thank you....:-)αλλα δεν βρηκα πουθενα το δικο μου sony ericsson S500i....δηλαδη το βρηκα αλλα δεν ελεγε ποσοστο ακτινοβολιας (στην αριστερη πλευρικη στηλη)

Εγώ πάντως (σαν καπνιστής) θα βγάλω το άχτι μου, λέγοντας σε όποιον τηλεφωνεί κοντά μου, ότι το "παθητικό τηλεφώνημα" βλάπτει σοβαρά την υγεία μου :lol:

(παρόλα αυτά πρέπει να αερίζουμε τα σπίτια μας κάθε μέρα γιατι απο τους τοίχους μας βγαίνει ραδιενεργό ραδόνιο!)

You kouf me! (που λέγαμε μικροί!!)

Μ' έβαλες και γκούγκλαρα τον όρο και απεδείχθει ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Απ' αύριο, κάθε μέρα αερισμό!!

thank you....:-)αλλα δεν βρηκα πουθενα το δικο μου sony ericsson S500i....δηλαδη το βρηκα αλλα δεν ελεγε ποσοστο ακτινοβολιας (στην αριστερη πλευρικη στηλη)

S500i 0,77

το sar δειχνει ποσο ακτινοβολια δεχεται το σωμα κατα τη χρηση του κινητου. ακτινοβολια δεχεσαι και οταν το κινητο ειναι απλα ανοιχτο καθως και παλι προσπαθει να πιασει σημα. οσο πιο καλο σημα εχεις τοσο μικροτερη ακτινοβολια δεχεσαι. και τα bluetooth εχουν sar αλλα καμμια σχεση με την ακτινοβολια αν μιλουσες απευθειας στο αυτι με το κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...