becausE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Οταν λέει χρήση ενοεί γενικά με mp3 και τέτια ή μόνο όταν μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Για να μιλάει για καρκίνο του εγκεφάλου, τότε μάλλον αναφέρετε στις κλήσεις. Εκτός κι αν μερικοί βάζουν Mp3 στο κινητό και το φέρουν δίπλα στο αυτί για να ακούνε δυνατότερα μπάσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μετά απ'αυτά που γράψατε πουλάω το DECT στο Ebay και το κινητό είτε ανοικτό στο σπίτι, είτε πάνω μου κλειστό. Δεν κάνω πλάκα. Άραγε βλάπτει η σούπα των ακτινοβολιών που κατακλύζει τις πόλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Σίγουρα δεν είναι ακίνδυνο τίποτα απ' όλα αυτά . Ούτε τα κινητά, ούτε τα dects, ούτε τα Bluetooth, ούτε το wifi... Τα dects μπορεί να εκπέμπουν συνεχώς, η εμβέλεια τους (και η ένταση της ακτινοβολίας) όμως είναι πολύ μικρή σε σχέση με των κινητών. Το ίδιο και τα bluetooth headsets και το wifi. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται τα 50 σκάρτα μέτρα με τα 15 χιλιόμετρα εμβέλειας της κινητής (και μέσα από τοίχους-κτίρια)... Δεν θα ακούσετε ποτέ παρεμβολές σε ηχεία στερεοφωνικού ή TV (ηλεκτρομαγνήτες) από dect ή bluetooth headset. Αντίθετα, όπως όλοι έχουμε δει, αναγκαζόμαστε να κλείνουμε κάποια τέτοια συσκευή ήχου (όσο καλά προστατευμένη κι αν είναι από παρεμβολές) , ή να απομακρυνόμαστε από αυτήν όταν χτυπάει το κινητό ή μιλάμε σ' αυτό... Το μεγάλο πρόβλημα είναι πόσες ώρες κάθε μέρα έχουμε αυτό το καβουρντηστήρι πάνω μας , και κυρίως πάνω στο κεφάλι μας... Και παρόλη την εξέλιξη της τεχνολογίας , τη μείωση της έντασης της ακτινοβολίας και την κατεύθυνση της προς το πίσω μέρος του κινητού (αντίθετα από την πλευρά που κολλάμε στο αυτί μας), οι ποσότητες που δέχεται το κεφάλι μας είναι μεγάλες... Μια κατηγοριοποίηση επικίνδυνων συσκευών θα έλεγα ότι είναι (τα πιο επικίνδυνα πάνω πάνω) : τα κινητά είναι επικίνδυνα για μεγάλη χρήση χωρίς χρήση Bluetooth ή ενσύρματο handsfree (κολλημένα στο αυτί μας) , τα κινητά είναι επικίνδυνα για μεγάλη χρήση έτσι κι αλλιώς όταν τα έχουμε πάνω μας ακόμη κι αν έχουμε handsfree, τα κινητά είναι λιγότερο επικίνδυνα όταν δεν τα έχουμε πάνω μας αλλά σε απόσταση 1 μέτρου (πχ σε τσάντα ή χαρτοφύλακα ή σε βάση στο αυτοκίνητο ή σε βάση στο γραφείο και πάντως όχι στην τσέπη και πάντα γυρισμένα με την οθόνη προς το μέρος μας) και με handsfree, ακολουθεί το bluetooth , μόνο όταν το έχουμε συνεχώς κρεμασμένο στο αυτί μας (παρόλο που η ακτινοβολία των bluetooth headsets είναι πολύ μικρή , και για οικονομία στη μπαταρία τους), ακολουθεί το wifi και τα κακής ποιότητας dects, και τελευταία τα dects κάποιων προδιαγραφών. Η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ που κάνουμε είναι που τα έχουμε όλα αυτά στο κομοδίνο δίπλα στο κεφάλι μας εκεί που κοιμόμαστε. Τα ξήλωσα όλα από την κρεβατοκάμαρα (κινητά και ασύρματα), και τα αφήνω - φορτίζω σε άλλο δωμάτιο. Δεν βάζω ξυπνητήρι στο κινητό αλλά σε κανονικό ξυπνητήρι, και ποτέ μα ποτέ δεν φορτίζω συσκευές δίπλα στο κεφάλι μου. Εκτός από την ακτινοβολία , εξίσου επικίνδυνο είναι και ένα βραχυκύκλωμα της μπαταρίας ή του φορτιστή . Κοινή λογική χρειάζεται (μέχρι αποδείξεως του εναντίου).. Επίσης , για αυτούς που πονάει το κεφάλι τους όταν μιλάνε πολύ ώρα στο κινητό, ένα έχω να πω... Δεν πονάει το κεφάλι σας ρε παιδιά, το αυτί σας πονάει από το ακουστικό που είναι κολλημένο πάνω του μια ώρα. Και με τα κλασσικά τηλέφωνα (με τα καλώδια), όταν μιλάμε πάνω από 15 λεπτά δεν κοκκινίζει το αυτί μας?? Κόψτε την πάρλα να κάνουμε και καμιά δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ο καρκίνος του εγκεφάλου δεν είναι μια νόσος αλλά μια μεγάλη ετερογενής ομάδα νοσημάτων με τα γλοιοβλαστώματα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους πρωτοπαθείς (μη μεταστατικούς) όγκους. Στην εποχή του evidence based medicine (2008), ο "βαθμός αποδεικτικής ισχύος" μιας μελέτης κυμαίνεται, ανάλογα με τη μεθοδολογία από Class I, που είναι οι πλέον αξιόπιστες (διπλές-τυφλές, τυχαιοποιημένες, προοπτικές, ελεγχόμενες με ομάδα ελέγχου) έως Class V (ανέκδοτες μαρτυρίες). Class I evidence μελέτη που να αποδεικνύει προς το παρόν σχέση ακτινοβολίας από κινητό τηλέφωνο με αυξημένη επίπτωση πρωτοπαθών όγκων του εγκεφάλου απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ελπίζω με το bluetooth να γλιτώνω κάτι γιατί μόλις έκλεισα τρίωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δεν ισχύει αυτό αγαπητέ.Άπαξ και η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, δεν στέλνει, ούτε λαμβάνει, οποιαδήποτε πληροφορία με τον σταθμό βάσης, και κατ' επέκταση δεν έχει ακτινοβολία. Πολύ σωστός ο Mercyful .Πάντως το να μιλάνε άτομα που δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί κάτι και να κινδυνολογούν είναι ότι χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ο υπολογιστής ρε παιδιά μήπως είναι χειρότερος από άποψη ακτινοβολίας; τόσα ηλεκτρικά φορτία πέρα δώθε συνέχεια όλο κάτι θα παράγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ο καρκίνος του εγκεφάλου δεν είναι μια νόσος αλλά μια μεγάλη ετερογενής ομάδα νοσημάτων με τα γλοιοβλαστώματα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους πρωτοπαθείς (μη μεταστατικούς) όγκους.Στην εποχή του evidence based medicine (2008), ο "βαθμός αποδεικτικής ισχύος" μιας μελέτης κυμαίνεται, ανάλογα με τη μεθοδολογία από Class I, που είναι οι πλέον αξιόπιστες (διπλές-τυφλές, τυχαιοποιημένες, προοπτικές, ελεγχόμενες με ομάδα ελέγχου) έως Class V (ανέκδοτες μαρτυρίες). Class I evidence μελέτη που να αποδεικνύει προς το παρόν σχέση ακτινοβολίας από κινητό τηλέφωνο με αυξημένη επίπτωση πρωτοπαθών όγκων του εγκεφάλου απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει. Σε απλά ελληνικά θα μας βοηθούσες περισσότερο (no offence) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ο υπολογιστής ρε παιδιά μήπως είναι χειρότερος από άποψη ακτινοβολίας; τόσα ηλεκτρικά φορτία πέρα δώθε συνέχεια όλο κάτι θα παράγουν. O υπολογιστής είναι επικίνδυνος μόνο αν έχεις ανοικτό το case ή έχεις case με τζάμι να κοιτάει προς τα σένα.Το ότι το κουτί είναι μεταλλικό υπάρχει λόγος.Είναι σαν κλωβός προστασίας.Μην ξεχνάτε οτι μιλάμε για GHz. Και επίσης ένα μεγάλο λάθος που κάνουν χρήστες λάπτοπ...Το χειρίζονται στα γόνατα.Έτσι απλά GHz κατευθείαν στα γεννητικά όργανα.Για αυτό πάντα σε επίπεδη επιφάνεια στο σωστό ύψος.Απλά παληκάρια απόφυγετε την ακτινοβολία παντός είδους όσο μπορείτε.Το κίνητο είναι ένα πράγμα που μπορούμε να το αποφύγουμε αρκετά.Κάτι άλλο που δεν το ανέφερε κανείς...Πόσοι έχουν πάνω τους έχουν 2 κινητά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εχουμε paper γι αυτό? Γιατί εγώ το χω ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου. Αντε να απέχει 10 cm σε ευθεία γραμμή Τι paper να παραθέσω γι' αυτό? Ότι όταν σβήνουμε (απενεργοποίηση) το κινητό, αυτό δεν λειτουργεί καθόλου? Πάντως εγώ μια φορά που ταξίδευα με τρένο, και σε ΟΛΟ το βαγόνι ήμουν ΜΟΝΟ εγώ και ένας ηλικιωμένος, έκλεισα το κινητό μου γιατί μου ζήτησε να το κλείσω επειδή είχε πρόβλημα με την καρδιά του και μετά από λίγη ώρα κι ενώ το είχα απενεργοποιημένο κι άκουγα μουσική με το φορητό μου CD-player , άκουσα από τα ακουστικά τον ήχο παρεμβολής που δημιουργεί το κινητό στα ηχεία όταν είναι σε χρήση. Αυτό για 3-4 δευτερόλεπτα, σαν να λάμβανε σήμα από κάποια κεραία (υποθέτω, μπορεί να είναι και κάτι άλλο). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του... Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε παρεμβολή αυτό που άκουσες... Δεν λέει κάτι. Τα κινητά τηλέφωνα, όσο δεν μιλάμε μ'αυτά (και άρα δεν έχουμε εγκαθιδρύσει σύνδεση με τον εκάστοτε σταθμό βάσης), ανταλλάσουν περιοδικά κάποιες πληροφορίες με τους σταθμούς βάσης (π.χ. στις εναλλαγές από κυψέλη σε κυψέλη, για να δείξουν ότι είναι ζωντανά κλπ.), και έτσι εκπέμπουν ακτινοβολία. Όταν τα απενεργοποιούμε δεν είναι τπτ παραπάνω από ένα τούβλο. Προσωπικά, αν και δεν μ' αρέσει να κινδυνολογώ και να πανικοβάλλομαι, κάτι που απ'ότι βλέπω είναι και της μόδας, φροντίζω να κάνω κάποια βασικά πράγματα (όταν έχω να κάνω με ακτινοβολία) τα οποία δεν μου κοστίζουν τπτ: 1) Το βράδυ όταν κοιμάμαι βάζω το κινητό μου σε Airplane Mode, κάτι που απενεργοποιεί τον δέκτη του κινητού και εκμηδενίζει την ακτινοβολία που αυτό εκπέμπει (δεν το απενεργοποιώ εντελώς γιατί το έχω και ως ξυπνητήρι). 2) Το wifi του router μου το έχω απενεργοποιημένο και φροντίζω τους υπολογιστές μου να τους συνδέω με ethernet καλώδιο. Το ανοίγω (το wifi) μόνο όταν θέλω να έχω wifi στο κινητό, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπω στο internet και να λάβω τα emails μου στο κινητό. 3) Μετέφερα το ασύρματο τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο, και το χρησιμοποιώ όσο λιγότεορ μπορώ. 4) Έχω σταματήσει πλέον να μιλάω στο κινητό με τη συσκευή κολλημένη στο αυτί μου. Χρησιμοποιώ ενσύρματα handsfree, και φροντίζω να μην είναι κολλημένα στο σώμα μου (κλασική περίπτωση που μιλάμε στο κινητό, έχοντας τη συσκευή στη τσέπη του παντελονιού και τα handsfree κρεμασμένα από το αυτί) όσο μιλάω με το κινητό, καθώς τότε το καλώδιο των ακουστικών ενδέχεται να μεταφέρει επαγωγικά την ακτινοβολία κατά μήκος του σώματος. Επίσης δεν έχω πειστεί ότι η ακτινοβολία που απορροφάω από το bluetooth ακουστικό (κολλημένο στο κεφάλι) είναι μικρότερη από αυτή με τα ενσύρματα handsfree. 5) Μια συμβουλή για όσους χρησιμοποιούν CRT οθόνες και τηλεοράσεις. Η ακτινοβολία που εκπέμπει προς τα μπρος μια CRT οθόνη (προς το μέρος του χρήστη δηλαδή) μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική (φτάνει μέχρι στο να κουράσει τα μάτια, όχι παραπάνω), ωστόσο η ακτινοβολία που εκπέμπει προς τα πίσω είναι μεγάλη, και προτείνετε αυστηρά (strongly recommended που λέμε...) να μην "σημαδεύει" κάποιον άθνρωπο η ακτινοβολία αυτή (ειδικά όσοι έχετε την κακή τύχη, όπως εγώ, να έχετε μεγάλες CRT οθόνες στις δουλιές σας, προσπαθήστε να αποφεύγετε να κάθεστε πίσω από κάποια από αυτές - όταν πρόκειται για κολλητά γραφεία στον ίδιο χώρο). Και για να μην πολυλογώ, πάρτε LCD οθόνες όλοι. Είναι πολύ φθηνές πλέον, κουράζουν ελάχιστα έως καθόλου τα μάτια, και δεν έχουν ακτινοβολίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Κάτι άλλο που δεν το ανέφερε κανείς...Πόσοι έχουν πάνω τους έχουν 2 κινητά ? Με έπιασες Αν και το 2ο δεν το έχω συχνά πάνω μου (όχι ότι προσέχω, απλά το ξεχνάω ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 να σκεφτείτε Α'λυκείου πάω και φέτος με άφησαν οι γονείς μου να πάρω κινητό, αλλα και πάλι, πρέπει να μιλάω όσο το δυνατόν λιγότερο και πάντα με handsfree... Πάντως όποτε μιλάω στο κινητό χωρις hand's free επειδή δεν ειμαι πολυ συνηθισμένος, με πονάει ή το αυτί (απο την πελυρά που μίλησα) ή το κεφάλι μου απο την πλευρά που μίλησα... Τα κινητά είναι πάρα πάρα πολύ επικίνδυνα και οι περισσότεροι γονείς δεν το ξέρουν...ή αν το ξέρουν δεν κάνουν τίποτα...θα μπορούσαν να πάρουν κάποια μέτρα ωστε τα παιδιά τους να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα... Ακους εκει...κινητό απο το δημοτικό...έλεος δηλαδή...έλεος και μόνο έλεος... Έχουμε επίσης στο σχολείο μας και κάτι παιδιά απο Σουιδία και Γαλλία, και παρότι είναι Β΄λυκείου οι γονείς τους δεν τους επιτρέπουν την χρήση κινητών... Αλλα φυσικά στα παιδιά απο το δημοτικό και απο το γυμνασίο μονο οι Έλληνες γονεις μπορουν να πάρουν στα παιδιά τους...οι ξεροκέφαλοι έλληνες με την λαμπρή παιδεία που έπαιρναν τότε... Εγώ πήρα στην Ά γυμνασίου, γιατί το χρειαζόμουνα. Αλλά και πάλι το χρησιμοποιώ μόνο για ανάγκη σε ομιλία, συνήθως στέλνω SMS και πάλι σπάνια, μια φορά το δίμηνο βάζω κάρτα των 10 ευρώ και πάλι έχω υπόλοιπο από πριν. Στο δημοτικό ένα παιδί θα έχει το κινητό για οτιδήποτε άλλο από το να πέρνει τηλέφωνα! Εγώ θα συνιστούσα στους γονείς να τα παίρναν τα παιδιά MP4/ Video player και ας αφήσουν το κινητό για το Γυμνάσιο/ Λύκειο, που τότε θα τα είναι πιο χρήσιμο, για τις εξόδους κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τα DECT είναι εκατοντάδες φορές χειρότερα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας. Ο σταθμός βάσης τους εκπέμπει συνέχεια, 24/7, σε full ισχύ. Αυτό ίσχυε για ΟΛΑ τα DECT μέχρι πρόσφατα, τελευταία ξεκίνησαν να το αλλάζουν στο να λειτουργεί σε full ισχύ μόνο όταν χρησιμοποιείται. Δεν ξέρουμε όμως ακόμα αν η ακτινοβολία αυτή κάνει κακό ή όχι. Εαν κάνει κακό όμως σκεφτείτε τις επιπτώσεις αφού παίζει 100% ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και επίσης στο σταθερό μιλάμε πολλές περισσότερες ώρες από το κινητό... Προσωπικά μέχρι να ξέρουν οι επιστήμονες 100% τι συμβαίνει εγώ DECT δεν έχω σπίτι. Είχα δλδ και μόλις διάβασα το σχετικό paper το ξήλωσα. Δεν είναι δα και τραγικό να έχεις 2 τηλεφωνάκια με καλωδιάκι στο σπίτι... Εχεις δίκιο, αλλά... το σήμα που στέλνει η βάση είναι μικρής έντασης μόνο και μόνο για να "βλέπει" το ακουστικό την βάση. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν μιλάμε... ομοίως και με το κινητό που μπορει να το έχεις κοντά σε πχ ράδιο, αλλά σπάνια θα ακούσεις τα χαρακτηρηστικά παράσιτα. Οταν όμως σε καλούν ή μιλάς τότε η έντασή τους είναι πολύ μεγαλήτερη. Να πω και κάτι άλλο. Ολες αυτές οι ασύσματες συσκευές λειτουργούν στα 2,4 GHz, οπότε η ενέργεια των φωτονίων τους ( E = h*f ) είναι η ίδια είτε είναι κινητό είτε buetooth. Από εκει και πέρα αυτό που παίζει ρόλο, είναι η ποσότητα των φωτονίων αυτών δηλ η ισχύς του σήματος. Και εκεί τα κινητά χάνουν κατα κράτος γιατι εκπέμπουν μεγάλη (σχετικα) ισχύ και πολύ κοντά στον εγκέφαλο. Να συνεχίσω. Ακόμα και στο νερό που πίνουμε, στις τροφές που τρώμε, στα σπίτια που μένουμε, υπάρχουν ραδιενεργά υλικά που εκπέμπουν φωτόνια ΠΟΛΥ υψηλότερης ενέργειας (ακτίνες γάμμα), που προκαλούν ΠΟΛΥ μεγαλήτερες βλάβες στους ιστους μας, με προσθετικές επιδράσεις. Η ποσότητά τους ειναι σχετικά μικρή και ο οργανισμός μας εξελίχθηκε και έχει τον τρόπο του να επιβιώνει. (παρόλα αυτά πρέπει να αερίζουμε τα σπίτια μας κάθε μέρα γιατι απο τους τοίχους μας βγαίνει ραδιενεργό ραδόνιο!) Καταλήγοντας. Ακτινοβολίες τρώμε, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μειώσουμε την επαφή μαζί τους (λιγότερο κινητό) ή την ένταση της επαφής (bluetooth στο κινητό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το βράδυ όταν κοιμάμαι βάζω το κινητό μου σε Airplane Mode, κάτι που απενεργοποιεί τον δέκτη του κινητού και εκμηδενίζει την ακτινοβολία που αυτό εκπέμπει (δεν το απενεργοποιώ εντελώς γιατί το έχω και ως ξυπνητήρι). τι ειναι αυτο το "Airplane Mode" ? χαρακτηριστικό συγκεκριμένης μάρκας; Το ξυπνητήρι ενεργοποιήται και με σβηστό το τηλέφωνο (κουμπί ON/OFF). εκτός αν "απενεργοποιώ εντελώς" εσυ εννοεις να το ανοίξω και να του βγάλω τη μπαταρία... (το κάνει κανείς; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα