Προς το περιεχόμενο

Τα κινητά σκοτώνουν περισσότερους από όσους το κάπνισμα, αποφαίνεται Βρετανός γιατρός

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dystyχως υπαρχει ακομα και οταν υπαρχει πανω σου.και αυτο που κανουμε πολυ να το εχουμε στην μεση μας σε τσαντακι η ακομα χειροτερα σε καμια τσεπη κοντα στην καρδια δεν εινα ιοτι καλυτερο.μια ετερεια ειχε φτιαξει ενα ειδικα μονομενο τσαντακι αλλα δεν θυμαμε κατι αλλο.

Οκ σε ευχαριστώ.Δυστυχώς επαληθεύεται αυτό που είχα ακούσει...:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ισχύει αυτό αγαπητέ.

Άπαξ και η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, δεν στέλνει, ούτε λαμβάνει, οποιαδήποτε πληροφορία με τον σταθμό βάσης, και κατ' επέκταση δεν έχει ακτινοβολία.

Εχουμε paper γι αυτό? Γιατί εγώ το χω ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου. Αντε να απέχει 10 cm σε ευθεία γραμμή

Οντως tigran..τα ασυρματα τηλεφωνα πιστευω οτι κανουν σχεδον το ιδιο κακο με τα κινητα τηλεφωνα,εγω οταν μιλαω με το ασυρματο πανω απο 20-30 λεπτα με ποναει λιγο το αυτι η το κεφαλι μου απ την πλευρα που το εχω και γενικα νοιωθω εντονα οτι με πειραζει..!ειναι κ τα ασυρματα εξισου επικινδυνα...

τα κινητα διστυχως τα χρησιμοποιουμε ολοι μας πολυ..!λογικα το bluetooth μειωνει τον κινδυνο αλλα ποσο δεν ξερω!

το hands free ειναι σιγουρα πολυ καλη Λυση!

Τα DECT είναι εκατοντάδες φορές χειρότερα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας. Ο σταθμός βάσης τους εκπέμπει συνέχεια, 24/7, σε full ισχύ. Αυτό ίσχυε για ΟΛΑ τα DECT μέχρι πρόσφατα, τελευταία ξεκίνησαν να το αλλάζουν στο να λειτουργεί σε full ισχύ μόνο όταν χρησιμοποιείται.

Δεν ξέρουμε όμως ακόμα αν η ακτινοβολία αυτή κάνει κακό ή όχι.

Εαν κάνει κακό όμως σκεφτείτε τις επιπτώσεις αφού παίζει 100% ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και επίσης στο σταθερό μιλάμε πολλές περισσότερες ώρες από το κινητό...

Προσωπικά μέχρι να ξέρουν οι επιστήμονες 100% τι συμβαίνει εγώ DECT δεν έχω σπίτι. Είχα δλδ και μόλις διάβασα το σχετικό paper το ξήλωσα. Δεν είναι δα και τραγικό να έχεις 2 τηλεφωνάκια με καλωδιάκι στο σπίτι...

:)

αν τα κινητα προκαλλουν οντως τοσο μεγαλο προβλημα...τοτε ας τα καργησουμε....και ας αγορασουμε ολοι pda's να μιλαμε με voip.... μηπως ομως το wifi ειναι πιο επικινδυνο?

Πάντως εγώ με 2 ασύρματα τηλέφωνα, 2 κινητά και wifi μέσα στο σπίτι δεν έχω καμία ελπίδα.

Και γω με ρουτερ, λαπτοπ, ασυρματο τηλ., κινητο, 3 τηλεοράσεις, ασυρματο πληκρολογιο-ποντικι, ασυρμ. gamepads και φουρνο μικροκιματων (αλλη ιστορια) δεν εχω καμία ελπιδα ε?:fear:

Να μου φιλησετε τον Lusifer :-)

Δεν ισχύει αυτό αγαπητέ.

Άπαξ και η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, δεν στέλνει, ούτε λαμβάνει, οποιαδήποτε πληροφορία με τον σταθμό βάσης, και κατ' επέκταση δεν έχει ακτινοβολία.

Πάντως εγώ μια φορά που ταξίδευα με τρένο, και σε ΟΛΟ το βαγόνι ήμουν ΜΟΝΟ εγώ και ένας ηλικιωμένος, έκλεισα το κινητό μου γιατί μου ζήτησε να το κλείσω επειδή είχε πρόβλημα με την καρδιά του και μετά από λίγη ώρα κι ενώ το είχα απενεργοποιημένο κι άκουγα μουσική με το φορητό μου CD-player , άκουσα από τα ακουστικά τον ήχο παρεμβολής που δημιουργεί το κινητό στα ηχεία όταν είναι σε χρήση. Αυτό για 3-4 δευτερόλεπτα, σαν να λάμβανε σήμα από κάποια κεραία (υποθέτω, μπορεί να είναι και κάτι άλλο). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

μετά τους κόφτες στα αυτοκίνητα, ήρθε η ώρα για τα Healthy phones:

μετά απο 10 λεπτά ομιλίας / ημέρα, θα κλειδώνουν. Οποιος καλεί θα ακούει μηνυματάκι...

"Γειά σας, αυτή τη στιγμή εχω ήδη υπερβεί την συνιστώμενη ημερήσια δόση ακτινοβολίας, πάω για τσιγάρο. Αν ειναι επείγον, ίσως με βρεις στο msn, email, σταθερό, ή στην παιδική χαρά." :mad:

θα πουλήσει τρελά σε γονείς

και θα γεμίσουνε τα φορουμ με αγωνιώδεις εκκλήσεις "ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Helppppp OMG!!! πως ξεκλειδώνω το π@@ ^^@#$ το μπρικι χωρις να φαίνεται οτι ξεκλειδώθηκε????" :shock: :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...