lordoflight7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έχω πάνω στο motherboard μια dual channel ddr pc2700 512mb και μου έδωσε ένας φίλος μια single channel ddr pc2700 στα 256mb το motherboard μου υποστιρίζει και single και double channel και επίσης έχει 3 slot που παίρνει συνολική μνήμη 2gb απο τι λεει το manual.Την βάζω την 256 στο 3 slot το δοκιμάζω και ο υπολογιστής κολλάει στην αρχή στο Logo intel ουτε delete για να μπώ στο bios δεν μπορώ να πατήσω.Την βγάζω και την βάζω στο 2 slot παλι τα ιδια.Tι να κάνω ρε παιδια θα τρελαθώ.Ετσι μου ρχετε να του δώσω μια όπως είναι να το στείλω απο εκει που ήρθε. Παιδιά έχω αυτό το mobo http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1485
SantoPtol Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μήπως αντί για dual channel εννοείς double sided; Γιατί RAM με μόνο ένα slot μνήμης κατειλημένο δεν είναι με τπτ dual channel. Όσον αφορά τα Single Sided (SS) και Double Sided (DS) αν είναι συμβατά με το motherboard σου και με ποιον συνδιασμό (π.χ. 1ο slot DS, 2ο slot SS) θα τα βρεις στο βιβλιαράκι της μητρικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.