spirspiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα dvd rom του υπολογιστη μου (τα οποια δεν ειναι εξωτερικα) ..και δεν μπορω να το λυσω ο υπολογιστης φαινεται οτι δεν τα διαβαζει... στην διαχειρηση συσκευων βγαζει (θαυμαστικα).... εχω κανει επεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα.. ουτε η βοηθεια των windows δεν εκανε δουλεια,οπως επισης ουτε και η ενημερωση προγραμματων οδηγησεις απο το internet... επισης ουτε απο το msconfig εγινε τιποτα.... οπως καταλαβατε χρειαζομαι την βοηθεια σας.... τι να κανω για να τα "δει" ο υπολογιστης;;; ευχαριστω εκ των προτερων
mentos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 φιλε,ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα(εχω vista).μια μερα ανοιξα το κουτι του υπολογιστη για να τον καθαρισω απο μεσα κ οταν ανοιξα τον υπολογιστη δεν αναγνωριζε τα dvd-rom.μου φανηκε πολυ παραξενο γιατι δεν πειραξα τπτ στο εσωτερικο του desktop,εκτος κ αν ακουμπησα κατα λαθος τα καλωδια κ τα κουνησα λιγακι.δν καταλαβα ομως αν εκανα κατι εγω η το επαθε μονο του. βρε τι συνδεση κ αποσυνδεση καλωδιων εκανα,τι στην διαχειρηση συσκευων πηγα(κ εμενα μου εβγαζε θαυμαστικα) τιποτα.στο τελος εκανα ενα format κ εστρωσαν. για το λογο αυτο,αν δεν σου προτεινουν κατι καλυτερο,κανε οτι εκανα κ εγω.μονο φροντισε να κανεις ενα backup.ελπιζω να δουλεψει κ στον δικο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.