N.I.C Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τελικά το PSU δεν είναι ΝΟΝΑΜΕ... είναι αυτό HIPER...:-D. μετά από ένα χρόνο το ανακάλυψα . Ανοίξα να καθαρίσω το κουτί και πως είδα τον ανεμηστήρα από κάτω έγγραφε HIPER, λέω κάτσε να ψάξω να δω, κάπου το ξέρω αυτό το όνομα... και ίδου... Τώρα τι κάνω; το κρατάω; πως το βλέπετε εσείς;
alex89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Στο everest οι θερμοκρασίες και τα volts είναι μια χαρά. Η CPU σου είναι P4 στα 3.0 GHz. Εμένα είναι στα 2.4 και είμαι κοντά στους 35. Τα 12v στα δείχνει 12.5. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αν ανησυχείς για τη θερμοκρασία της cpu, τη βγάζεις, αλλάζεις τη θερμοαγώγιμη πάστα και βλέπεις. Μπορεί να χρειάζεται καινούργια πάστα ανάμεσα στον επεξεργαστή και στη ψυκτρα. Για να έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο με τα volts δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό και δες τι νούμερα θα σου δώσει.
N.I.C Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Στο everest οι θερμοκρασίες και τα volts είναι μια χαρά. Η CPU σου είναι P4 στα 3.0 GHz. Εμένα είναι στα 2.4 και είμαι κοντά στους 35. Τα 12v στα δείχνει 12.5. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αν ανησυχείς για τη θερμοκρασία της cpu, τη βγάζεις, αλλάζεις τη θερμοαγώγιμη πάστα και βλέπεις. Μπορεί να χρειάζεται καινούργια πάστα ανάμεσα στον επεξεργαστή και στη ψυκτρα. Για να έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο με τα volts δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό και δες τι νούμερα θα σου δώσει. Η CPU μου είναι P4 στα 3,4Ghz... στο everest τώρα δείχνει 27C, δεν ξέρω πριν γιατί έδειχνε τόσο ψηλά την ΚΜΕ(κάνενα καλώδιο ίσως να εμπόδιζε τον αέρα...τα εφτίαξα λίγο και είμαστε οκ). Καθάρισα και την κάρτα, και έπεσε στους 47C (το τι έβγαλα από μέσα δεν λέγεται, φυσούσα από την μια και έβγαζε κάπνο,εννοώ την σκόνη!). Τώρα οι θερμοκρασίες είναι οκ. Δηλαδή το Everest είναι πιο αξιόπιστο έτσι; Γενικώς, για τα Hiper, ξέρετε τίποτα; αξίζουν; Γιατί τώρα ανέβηκε και λίγο το budget, και μπόρω να πάρω ένα PSU άνετα...αν είναι να το αλλάξω... οι τελευταίες ενδείξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.