Alchemist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας! Είμαι αγανακτισμένος γιατί την τελευταία εβδομάδα έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις του Internet. (Έως και μία κάθε 20 λεπτά..) Τελευταία έκανα αναβάθμιση γραμμής από 768kbps σε 24mbit και αυτό το πρόβλημα δεν ξεκίνησε αμέσως αλλά μετά από περίπου 2 μήνες. Τι μπορεί να φταίει;; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
everfrost Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα με την vivodi μέχρι που τους πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως η γραμμή μου δεν τηρεί της προδιαγραφές για 20mbit μιάς και λόγο θορύβου αποσυνδέεται...και έτσι μου την κατέβασαν στα 8mbit..
prigipa_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό θα ήταν να δώσεις τα χαρακτηιστικά της γραμμής σου να δούμε στο περίπου τι ταχύτητα μπορείς να πιάσεις!!! Το περίεργο με την Vivodi είναι να μην ρίξει την ταχύτητα!!!Τεσπα..
Alchemist Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Η γραμμή μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής (λέω μέχρι στιγμής γιατί τα παρακολουθώ κι αλλάζουν αρκετά συχνά..) Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 2,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 9,0 Είμαι ακριβώς απέναντι απ' τον κόμβο του ΟΤΕ.
DungeonaS Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 πάρτε και απο εμένα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ Downstream Upstream SNR margin (dB): 8.9 12.4 Attenuation (dB): 19.5 13.0 Rate (Kbps): 15816 1023
balakan Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Η γραμμή μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής (λέω μέχρι στιγμής γιατί τα παρακολουθώ κι αλλάζουν αρκετά συχνά..) Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 2,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 9,0 Είμαι ακριβώς απέναντι απ' τον κόμβο του ΟΤΕ. Το Margin ειναι κακο ( down ) . Αν πεφτει κατω απο 6 db ( που θεωρειται το οριο ) εχεις σοβαρο προβλημα . Δεν μπορει το router να κρατησει τη γραμμη με αποτελεμα να πεφτει και να εχουμε επανακινηση . Εδω ειναι θεμα router να μπορει να κραταει την γραμμη σε χαμηλο margin .
Alchemist Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το Margin ειναι κακο ( down ) . Αν πεφτει κατω απο 6 db ( που θεωρειται το οριο ) εχεις σοβαρο προβλημα . Δεν μπορει το router να κρατησει τη γραμμη με αποτελεμα να πεφτει και να εχουμε επανακινηση . Εδω ειναι θεμα router να μπορει να κραταει την γραμμη σε χαμηλο margin . Δηλαδή ν' αλλάξω router; Πήρα στον ΟΤΕ και το δήλωσα ως βλάβη για να τσεκάρουν τη γραμμή μου, χθες το βράδυ, αλλά ως τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης έχει να κάνει επανεκκίνηση από χθες.. Για να δούμε..!
balakan Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δηλαδή ν' αλλάξω router; Πήρα στον ΟΤΕ και το δήλωσα ως βλάβη για να τσεκάρουν τη γραμμή μου, χθες το βράδυ, αλλά ως τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης έχει να κάνει επανεκκίνηση από χθες.. Για να δούμε..! Οχι προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο , για αλλαγη router . Καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με καποιο αλλο αν συνεχιστουν τα προβληματα . Αλλωστε εγω με forthnet και margin σχεδον παντα κατω απο 4 δεν εχω προβλημα . Πρεπει να πεσει στο 1 db για να αποσυνδεθει ( ας ειναι καλα το zyxel ). Απλα μπορει να ειναι μια απο τις αιτιες του κακου .
Alchemist Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Οχι προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο , για αλλαγη router . Καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με καποιο αλλο αν συνεχιστουν τα προβληματα .Αλλωστε εγω με forthnet και margin σχεδον παντα κατω απο 4 δεν εχω προβλημα . Πρεπει να πεσει στο 1 db για να αποσυνδεθει ( ας ειναι καλα το zyxel ). Απλα μπορει να ειναι μια απο τις αιτιες του κακου . Άντε να δούμε.. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Αν συνεχιστεί όμως το βιολί, θα πάω για Linksys. (Χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τα zyxel, είναι φοβερά.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.