Προς το περιεχόμενο

Πολύ συχνές αποσυνδέσεις σε otenet 24 mbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Είμαι αγανακτισμένος γιατί την τελευταία εβδομάδα έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις του Internet. (Έως και μία κάθε 20 λεπτά..) Τελευταία έκανα αναβάθμιση γραμμής από 768kbps σε 24mbit και αυτό το πρόβλημα δεν ξεκίνησε αμέσως αλλά μετά από περίπου 2 μήνες.

Τι μπορεί να φταίει;;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με την vivodi μέχρι που τους πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως η γραμμή μου δεν τηρεί της προδιαγραφές για 20mbit μιάς και λόγο θορύβου αποσυνδέεται...και έτσι μου την κατέβασαν στα 8mbit..

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να δώσεις τα χαρακτηιστικά της γραμμής σου να δούμε στο περίπου τι ταχύτητα μπορείς να πιάσεις!!!

Το περίεργο με την Vivodi είναι να μην ρίξει την ταχύτητα!!!Τεσπα..

Δημοσ.

Η γραμμή μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής (λέω μέχρι στιγμής γιατί τα παρακολουθώ κι αλλάζουν αρκετά συχνά..)

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 2,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 9,0

Είμαι ακριβώς απέναντι απ' τον κόμβο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

πάρτε και απο εμένα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ

Downstream Upstream

SNR margin (dB): 8.9 12.4

Attenuation (dB): 19.5 13.0

Rate (Kbps): 15816 1023

Δημοσ.
Η γραμμή μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής (λέω μέχρι στιγμής γιατί τα παρακολουθώ κι αλλάζουν αρκετά συχνά..)

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 2,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 9,0

Είμαι ακριβώς απέναντι απ' τον κόμβο του ΟΤΕ.

Το Margin ειναι κακο ( down ) . Αν πεφτει κατω απο 6 db ( που θεωρειται το οριο ) εχεις σοβαρο προβλημα . Δεν μπορει το router να κρατησει τη γραμμη με αποτελεμα να πεφτει και να εχουμε επανακινηση . Εδω ειναι θεμα router να μπορει να κραταει την γραμμη σε χαμηλο margin .

Δημοσ.
Το Margin ειναι κακο ( down ) . Αν πεφτει κατω απο 6 db ( που θεωρειται το οριο ) εχεις σοβαρο προβλημα . Δεν μπορει το router να κρατησει τη γραμμη με αποτελεμα να πεφτει και να εχουμε επανακινηση . Εδω ειναι θεμα router να μπορει να κραταει την γραμμη σε χαμηλο margin .

Δηλαδή ν' αλλάξω router;

Πήρα στον ΟΤΕ και το δήλωσα ως βλάβη για να τσεκάρουν τη γραμμή μου, χθες το βράδυ, αλλά ως τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης έχει να κάνει επανεκκίνηση από χθες.. Για να δούμε..!

Δημοσ.
Δηλαδή ν' αλλάξω router;

Πήρα στον ΟΤΕ και το δήλωσα ως βλάβη για να τσεκάρουν τη γραμμή μου, χθες το βράδυ, αλλά ως τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης έχει να κάνει επανεκκίνηση από χθες.. Για να δούμε..!

Οχι προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο , για αλλαγη router . Καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με καποιο αλλο αν συνεχιστουν τα προβληματα .

Αλλωστε εγω με forthnet και margin σχεδον παντα κατω απο 4 δεν εχω προβλημα . Πρεπει να πεσει στο 1 db για να αποσυνδεθει ( ας ειναι καλα το zyxel ).

Απλα μπορει να ειναι μια απο τις αιτιες του κακου .

Δημοσ.
Οχι προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο , για αλλαγη router . Καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με καποιο αλλο αν συνεχιστουν τα προβληματα .

Αλλωστε εγω με forthnet και margin σχεδον παντα κατω απο 4 δεν εχω προβλημα . Πρεπει να πεσει στο 1 db για να αποσυνδεθει ( ας ειναι καλα το zyxel ).

Απλα μπορει να ειναι μια απο τις αιτιες του κακου .

Άντε να δούμε.. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Αν συνεχιστεί όμως το βιολί, θα πάω για Linksys. (Χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τα zyxel, είναι φοβερά.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...