Προς το περιεχόμενο

msn messenger games..που θα βρω?

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο γοογλις δε βοηθησε και πολυ!

ας πουμε προχ8ες με εκανε invite 1 φιλος και παιζαμε ναρκαλιευτη Online..

Που μπορω να βρω κ αλλα τετοια παιχνιδια?

plz help

Δημοσ.

στο hotmail πήγαινε στις ρυθμίσεις σου και βάλε χώρα καταγωγής united kingdom αντί για ελλάδα. όταν μπεις πάλι στο msn σου όταν πατήσεις "παιχνίδια" θα σου βγάλει ένα κατεβατό με παιχνίδια.

Δημοσ.

εν το μεταξυ το msn μου ειναι yahoo.gr

και καθε φορα που ειναι να κανω μια ρυθμιση τετοια μου παιρνει 1 εκατομμυριο χρονια..

και ο λογος ειναι οτι δε παιζει να γινεται κατι τετοιο

( δηλαδη να αλλαξω την γλωσσα )

επειδη δεν εχω το ιδιο account στο msn

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μηπως μπορεις να μου πεις που γραφει ρυθμησεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ----------

στο hotmail πήγαινε στις ρυθμίσεις σου και βάλε χώρα καταγωγής united kingdom αντί για ελλάδα. όταν μπεις πάλι στο msn σου όταν πατήσεις "παιχνίδια" θα σου βγάλει ένα κατεβατό με παιχνίδια.

σε παρακαλω φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις που γραφει τις ρυθμισεις μου στο hotmail μου;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

φίλε fotobave αν δεν βρήκες λύση! (και για όποιον άλλο θέλει) θα πας στα εισερχόμενα σου στο hotmail και θα πατήσεις επάνω δεξιά επιλογές- περισσότερες επιλογές και μετά Προβολή και επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών σας, μετά πας καταχωρημένες πληροφορίες και αλλάζεις το χώρα καταγωγής σε Ην. Βασίλειο. Πατάς αποθηκευση και μετά βγαίνεις και ξαναμπαίνεις στο msn.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

φίλε fotobave αν δεν βρήκες λύση! (και για όποιον άλλο θέλει) θα πας στα εισερχόμενα σου στο hotmail και θα πατήσεις επάνω δεξιά επιλογές- περισσότερες επιλογές και μετά Προβολή και επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών σας, μετά πας καταχωρημένες πληροφορίες και αλλάζεις το χώρα καταγωγής σε Ην. Βασίλειο. Πατάς αποθηκευση και μετά βγαίνεις και ξαναμπαίνεις στο msn.

Ευχαριστήσω πολύ!!

όλα οκ μια χαρά,μπόλικα τα games:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...