alt10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλησπερα, θελω ενα φτηνο πολυ φτηνο πολυμηχανημα για μια δουλεια που θα αρχισω και πρεπει να βγαζω φοτοτυπιες ταυτοτητες και τετοια , καταρχην να ειναι απολυτα φορητο (και απο ρευμα αν ειναι δυνατο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ) ή να παρεχεται ρευμα απο καποιο αλλο μεσο? φτηνο . δεν με νοιαζει αναλυση και τετοια μονο να βγαζει φοτοτυπιες αν εχετε κατι υποψη ή ακομα θα με ενδιεφερε και κατι απο το ebay !!!! ευχαριστω!!!:-)
treloxakeras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Φορητό πολυμηχάνημα δεν νομίζω να υπάρχει μόνο φορητός εκτυπωτής υπάρχει και ξεκινάει από 240? . Οπότε εγώ θα έπαιρνα ένα ups και ένα πολυμηχάνημα HP με 80?-100? αν είναι εφικτό να μπορείς να κάνεις τις κόπιες στο αυτοκίνητο
alt10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 καποιον αλλο τροπο που μπορει να σκαρφηστιτε ? ειναι συμαντικο !!!
kondoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αν έχεις laptop μπορεί να σου κάνει και αυτό. Scanner φορητό, αλλά ΔΕΝ τυπώνει, τα περνάς στον computer και τα τυπώνεις μετά. Παίρνει ρεύμα από την USB και διαβάζει μόνο σελίδες ή ταυτότητα, πάντως όχι βιβλία δεμένα!
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 εγω θα σου ελεγα να πας να ξαναδεις αν ειναι φορητα ή οχι. η λογικη λεει οτι δεν γινεται να ειναι ενα πολυμηχανημα με μπαταρια ενσωματωμενη. μηπως επερναν ρευμα απο καποιο μαγαζι?μηπως ειχαν κανα ups μαζι τους?
alt10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 κατι αλλο ??? με ενδιαφερει το σκανερ αλλα ειναι ακριβο
kondoras Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αν το άλλο είναι ακριβό (που είναι), ρίξε μια ματιά κι εδώ. Πιο μεγάλο (μέγεθος Α4), αλλά εξίσου φορητό και σκανάρει και βιβλία. Και φυσικά 54 ευρώ.
alt10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 πολυ καλα ολα αυτα μαλλον θα παρω το canon θα δω ομως αμα εχετε αλλη ιδεα πειτε την...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.