ksexilas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ψαχνω φιλουσ που ασχολουνται με το ΝΕΡΟ λογο δουλειας ή λογο ευεσθησιας για ανταλαγή φοτο και βιντεο.
azio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 εγω μαγειρευω με αυτο θες να ανταλαξετε φωτο και βιντεο??
ApSiMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Πραγματικά μου έχει κινήσει την περιέργεια τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής όταν λέει φωτό και βίντεο.... Εγώ πίνω πολύυυυυυυυ νερό (min 3lt την ημέρα) αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως (και τι) να βγάλω φωτό και βίντεο....
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Περιμένω να εξηγήσει ο αγαπητός τόπικ στάρτερ τι εννοεί.
slipknot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω μια ευαισθησία στο νερό και ασχολούμαι μαζί του.Το χρησιμοποιώ τακτικά για να πλυθώ και να κάνω μπάνιο.Αλλά δεν νομίζω να θες τέτοιες φωτογραφίες ε ?
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Πραγματικά μου έχει κινήσει την περιέργεια τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής όταν λέει φωτό και βίντεο....Εγώ πίνω πολύυυυυυυυ νερό (min 3lt την ημέρα) αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως (και τι) να βγάλω φωτό και βίντεο.... εβγαλα εγω μια
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το νερό. Και βρίσκω αυτούς που ασχολούνται πολύ μπανάλ...
Sellers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Παλιά ασχολιόμουν με το νερό (ερασιτεχνικά βέβαια), αλλά τώρα πλέον πιστεύω πως όποιος ασχολείται στην εποχή μας με το νερό είναι αν μη τι άλλο μαλάκας και το κάνει μόνο και μόνο για να πουλήσει μούρη. Ωστόσο έχω κάποιες φωτό απο παλιά που με ενδιέφερε το θέμα. Αν βρω χρόνο θα τις ποστάρω.
Sellers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ε ναι ρε συ frenzy γαμώτο μιλάει το κάθε τσουτσέκι. Εγώ έχω φάει τα νιάτα μου πάνω στο νερό... (Δεν μπορώ ρε γμτ άλλο. Με έχε πιάσει σπαστικό γέλιο και δεν μπορώ να ηρεμήσω)
Krokodilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Περιμένω να εξηγήσει ο αγαπητός τόπικ στάρτερ τι εννοεί. Καλο θα ηταν να εξηγησει, για να συνεχισω να γελαω....:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.