Προς το περιεχόμενο

Πως να σετάρω modem/router σαν switch ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάλι εδώ είμαι για βοήθεια :-)

εχω συνδέσει το speedtouch(536i v6) με usb στο pc μου και την ethernet σε μια lan του router. Στο LAN settings εκλεισα το DHCP μα δεν μπορω να δω internet απο το router για να συνδέσω κι αλλα pc. :mad:

63470e3e51bd.thumb.jpg

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω ίδεα από αυτές τις συνδέσεις. :o Πάνω έχω την εικόνα που βλέπω στα settings του router.

Δημοσ.

Φίλε μου από την στιγμή που θες να όλα σου τα PC να επικοινωνούν μεταξύ τους το να συνδέεσαι με USB δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις.

Το DHCP που απενεργοποίησες δίνει αυτόματα IP στα PC χωρίς να πας και να δώσεις εσύ static.

Όταν συνδέσεις μια συσκευή με USB δεν παίρνει κάποια IP οπότε δεν μπορούν να την δουν τα PC που λειτουργού με καλώδιο δικτύου.

Οπότε εάν θες τα PC σου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους συνέδεσε τα με καλώδιο δικτύου ή με Wireless και ενεργοποίησε το DHCP και είσαι έτοιμος.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

...και βέβαια με βοήθησες και σ'ευχαριστώ!!! Όπως μου είπες έβγαλα την USB;). Σύνδεσα το speedtouch με την ethernet σε μια lan του router και όλα τα pc στις 3 υπόλοιπες lan του router και έχω δύκτιο... επιτέλους:lol:. Το DHCP του router δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμη, θα δοκιμάσω τι γίνετε αν το ενεργοποιήσω. Πάντως όπως είπα, τώρα το router δουλεύει σαν switch...και πάλι ευχαριστώ ;) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...