Cristina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε προσωρινά, ώστε να πάρουμε τα αρχεία μας, τα CDs / DVDs που έχουν «ξεφλουδίσει»; Κοίταξα λίγο στο Google, αλλά επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να το ψάξω, ό,τι βρήκα αφορούσε τα CDs που έχει γρατσουνιστεί από κάτω.
coolman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Η πληροφορία γράφεται σε αυτή τη φλούδα που έχει φύγει. Αυτή είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Αν χαλάσει αυτό δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε προσωρινά, ώστε να πάρουμε τα αρχεία μας, τα CDs / DVDs που έχουν «ξεφλουδίσει»;Κοίταξα λίγο στο Google, αλλά επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να το ψάξω, ό,τι βρήκα αφορούσε τα CDs που έχει γρατσουνιστεί από κάτω. καλησπερα σας αγαπητη moderator.η εκδοση 8 toy nero to μονο που υποστηριζει ειναι να παρεις οτι μπορεσεις απο το cd.exει ενα προγραμμα μεσα που απλα προσπαθει να παρει οτι υπαρχει.το απο πανω ειναι η αντανακλαση του Laser.χωρις αυτο δυστυχως ....το καλο θα ειναι να διαβασεις εστω και λιγο το cd Να δεις τι εχει μεσα και αν μπορεσεις να τα ξαναβρεις.και μετα καλο 8α ειναι double βαckup και σε κανα δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.