Grifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ποια διανομη linux πιστευετε οτι ειναι καλυτερη για το στησιμο ενος web server (apache) για hosting! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 θα λαβεις πιο πληρης απαντησεις αν αναφερεις αν και σε ποια διανομη εχεις εμπειρια , αν σε ενδιαφερει να εχεις γραφικό περιβάλλον , για τι μεγεθους server μιλάμε, ερασιτεχνικά ή θα κάνεις επαγγελματικό hosting ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Η ερώτηση έχει τεθεί πολύ απλοΙκά. Οπως σωστά ρωτάει και από πάνω ο Δημήτρης (allors Μήτσε) πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέριες. Σε κάθε περίπτωση αν και δεν είμαι καθόλου γνώστης του ζητήματος server, από ό,τι κατά καιρούς διαβάζω ίσως να πρέπει να ρίξεις μια ματια σε 1. CentOS http://www.centos.org/ βασισμένη στο RED HAT Enterprise Linux 2. RHEL αν θες να πληρώσεις 3. Debian (κάνει για όλα) 4. Slackware να θες να ιδρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ερασιτεχνικα θελω,για τις ιστοσελιδες μου, και για να πειραματιστω περισσοτερο! με desktop ver εχω καποια εμπερια με fedora k Ubuntu , με τις server εκδοσεις δεν εχω ασχολειθει σχεδον καθολου,γνωριζω ελαχιστα-βασικα πραγματα, η εγκατασταση θελω να ειναι σε γραφικο περιβαλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 δεν υπαρχει τοτε θεμα διανομης, ολες ειναι καταλληλες βαζεις το Webmin απο τα repositories της διανομης σου και κανεις δουλεια σου. Απο κει ρυθμιζεις τα παντα στον apache,ftp server,mailserver,proxy server και οσο αντεχεις , ειναι ατελειωτο. Και απο γραφικό περιβάλλον. Το εχω χρησημοποιησει προσωπικα ειναι τρομερο εργαλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 το εχω ακουσει αυτο το εργαλειο,ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.