Προς το περιεχόμενο

Nvidia vs Ati Radeon

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι για αγορά laptop ποια από τις δυο να προτιμήσω σε αξιοπιστία, ταχύτητα κτλ . Αν η nvidia είναι καλύτερη πώς θα τρέξει με vista ?:fear:

Δημοσ.

Γιατί να μην τρέξει? εγώ έχω laptop με Nvidia και είναι μια χαρά....τώρα πάνω σε αυτό που ρώτησες δεν είναι πάντα στάνταρ ότι η Nvidia or η Ati είναι καλύτερη....ανάλογα με το μοντέλο που θα διαλέξεις από την κάθε μια εταιρία θα τα συγκρίνεις και θα δεις πια θα είναι καλύτερη....

Δημοσ.

Τι εννοείς πως θα παίξει με sVista?

Δηλαδή τόσες κάρτες της εταιρείας δεν τα τρέχουν. Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Κοίτα αυτή τη λίστα και θα πάρεις μια καλή ιδέα για τις δυνατότητες της κάθε κάρτας για φορητούς υπολογιστές.

Τώρα κατά πόσο με τις εφαρμογές που πρόκειτε να τρέξεις θα χρησημοποιήσες αυτές τις δυνατότητες δεν ξέρω. Θα μπορούσες να το γράψεις όπως για να έχεις μερικές γνώμες.

Δημοσ.

εννοώ με αυτές τις ασυμβατότητες που ακούγονται. Κάπου διάβασα ότι η nvidia είναι 1η στον κατάλογο με τις αιτίες για bluescreen

Δημοσ.
εννοώ με αυτές τις ασυμβατότητες που ακούγονται. Κάπου διάβασα ότι η nvidia είναι 1η στον κατάλογο με τις αιτίες για bluescreen

Σωστά. Παρεξήγησα το αρχικό μήνυμα.

Ναι και εγώ το διάβαζα πρόσφατα, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Και στο φορητό της αδερφής μου (nvidia 7400) που χρησημοποιώ κατά διαστήματα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δεν θα απέρριπτα πάντως ένα καλό φορητό που έχει μια κάρτα που με καλύπτει από πλευράς επιδόσεων για αυτό το λόγο. Πιστύω ότι με ενμερωμένους οδηγούς και windows δύσκολά θα υπάρκει πρόβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστώ, γιατί σκεφτόμουνα αν γινόταν να τους έλεγα να μου έβαζαν xp (έχω ακούσει ότι πολλοί το κάνουν)B)

Δημοσ.

Αν το σύστημα που θα πάρεις δεν είναι τόσο καλό σε επιδόσεις και η κάρτα γραφικών σου δεν έχει πολύ μνήμη καλό είναι να ζητήσεις να σου βάλουν xp για να μη χάνεις σε επιδόσεις (πχ games).

Απ'την άλλη και vista δεν είναι και τόσο αργά με μερικές τροποποιήσεις (vlite).

Δημοσ.

Ο τίτλος και μόνο είναι αιτία πολέμου πρόσεχε τα αυτά, θα ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας για άλλη μια φορά! Πέρα από την πλάκα μιας και μιλάμε για laptop οι απαιτήσεις ούτε οι προσδοκίες δεν είναι μεγάλες οπότε μάλλον ότι και να πάρεις (στο ίδιο επίπεδο βέβαια) καλό θα είναι. Κλίνω όμως προς NVidia μόνο και μόνο από θέμα support και από την εταιρεία ως προς το προϊόν και από τους υπολοίπους software/hardware vendors.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...